Inspektori koji su razotkrili Jovanjicu: Sprema se naše ubistvo

Evo Dixie prijeti da ce progovoriti. Bice i ko sa Belivukom. Danima ce Vulin, Djuka, Sarapa, Vucicevic da ga peru, a onda ce on sav zabrinut da izadje sa onim malim djecakom Danilom i da kaze kako mu je porodica ugrozena i da on sa tim nema veze. Sledeci se javlja premijer Brnabic sa izjavom da ovo nije samo napad na Vucica vec i napad na Srbiju i njen rastuci BDP, uz konstataciju da ono zna odakle to ide i da je u pitanju Djilas koji preko Solakovih medija pokusava da destabilizuje Srbiju i zlatno doba u kojoj se ista nalazi. Za to vrijeme pucina ce da vice Aco Srbine.

Inspektori koji su razotkrili Jovanjicu: Sprema se naše ubistvo​

HRONIKA Autor:Ivan Milićević21. okt. 202116:33 > 16:43
Podeli:

Inspoektor-Slobodan-Milenkovi%C4%87-sin-Sente-Milenkovi%C4%87a-725x407.jpg
Slobodan Milenković Foto:MUP
Advokatska kancelarija Tomanović, koja pruža pravnu zaštitu inspektorima Slobodanu Milenkoviću i Dušanu Matiću koji su raskrinkiali aferu Jovanjica i uhapsili Predraga Koluviju, saopštila je danas da su dvojica inspektora prijavili nadležnim službama "da je dogovorena njihova likvidacija".

Play Video
Prijavu, o svojim saznanjima, podneo je upravo načelnik Odeljenja za borbu protiv droga beogradske policije inspektor Slobodan Milenković.

PROČITAJTE JOŠ:​

Zdenko Tomanović, advokat Sente Milenkovića: Premešta ga onaj kome smeta zakon

POLITIKA
20. okt. 2021

Matrica za pad Jovanjice: Pre Sente, blatili i tužioca lažnim porukama VIDEO

HRONIKA
20. okt. 2021

Sentu progone jer je uz „Jovanjicu“ raskrinkao mnogo širu priču

HRONIKA
18. okt. 202118

Progon inspektora koji su hapsili Koluviju, blate ih Dijanom Hrkalović

HRONIKA
08. okt. 202115

Inspektori MUP-a Srbije očekuju da nadležni državni organi a posebno njihove kolege preduzmu sve potrebne mere ne samo na zaštiti Milenkovića i Mitića, kojima su se kolege u velikom broju ponudile da ih štite, već i na prikupljanju potrebnih informacija, navodi se u saopštenju kancelarije advokata Tomanovića.
Podsetimo, inspektori Slobodan Milenković i Dušan Matić već nedeljama trpe nezapamćen progon, jer ih je vlasnik „Jovanjice“ Predrag Koluvija optužio da su ga terali da narko-plantažu povežu sa bratom predsednika republike.

https://nova.rs/vesti/hronika/inspe...ZAo3PNG8GG9nkL4-ZwEvR0WXDo1lg0CbIWll551NswE-E

Подршка за Сенту Јуниора!

Мафија која је украла државу неће победити поштен свет!

Тек ће Сента да вас хапси!

Ovo je odlično i pametno.

Čak i da im informacije da se likvidacija sprema nisu baš najsigurnije, ovako su saterali neprijatelje u ćošak, jerbo će biti strašno sumnjivo ako ih neko likvidira.

Ovo je odlično i pametno.

Čak i da im informacije da se likvidacija sprema nisu baš najsigurnije, ovako su saterali neprijatelje u ćošak, jerbo će biti strašno sumnjivo ako ih neko likvidira.
неко паметан их је посаветовао да то ураде. а они су то још паметније послушали.

Da sa vama podelim moje iskustvo vezano za drogu.Sitni sati ja malo vise popio prilazi mi tip preko puta mene nudi mi drogu, odbio sam posle ga vidim druzi se sa inspektorom iz policije caskaju i piju, shvatio sam ko za koga radi i iz kojih interesa.Zato ne verujte nikome samo sebi i pazite se uvek pored sebe imajte nekoga ko ne pije i ko ce da vas zastiti i upozori na opasnost dosla su zajebana vremena.Svi bi da dodju do velikog novca pa i da nekome upropaste zivot.
Ima tih drukara i dilercica sto rade za policiju,to je oduvek bilo.

Kada bi neki entuzijasta izašao na ulicu da skuplja potpise za oslobađenje bilo kog pravosnažno osuđenog ubice, svaki normalan čovek prvo bi uzviknuo: “Koja budala!”, jerbo se normalna društva razlikuju od nenormalnih po tome što građani, posebno novinari, a naročito političari, umeju da prave jasnu razliku između budala i onih ostalih.

Problem kod budala je što budala ni ne zna da je budala, pa neće on sam sebe proglasiti za budalu, nego to mora uraditi neko drugi. Svakako to mora novinar, mada to naročito mora neki političar, zato što je zadatak političara, ako ništa drugo, da nas oslobodi bar od budala koje se zalažu za oslobađanje bilo kog ubice.

Srbija je, međutim, prokleta avlija gde manjina viče: “Koja budala!”, a većina za svaku prosečnu budalu viče: “Koji car!”

Elem, takozvani Kapetan Dragan vratio se iz hrvatskog zatvora gde je odležao kaznu za ratne zločine, a povratak je bio spektakularan i obavljen je po sistemu – ključ u ruke.

Ukratko Srbi nisu carevi vec .....

Пре неку годину или две су га (Сенту 2) одликовали и прогласили међу најбоље инспекторе полиције, вероватно очекујући "подаништво" у полицијском послу, оно грешком налетеше на "чвршћи карактер" и лично достојанство, које не купује један "јефтин орденчић" којим се диче оне продате полицијске душе, мада се жаљењем сетим пок. истражног судије, којег сам лично познавао, Небојше Симеуновића, који је био редак моралан судија, чак и у Слобино време и на чије одлуке није могао нико да утиче, било пријатељи, познаници или нарочито "продане душе" из врха власти, те пензионисани Суповци ДеБеовци, чак ни сам СМ са његовом Миром, и трагично под неразјашњеним околностима заврши у Дунаву (био је непливач и плашио се воде), да и после 20 година нису, или неће, да нађу његове егзекуторе и налогодавце, за које мислим да "фигурирају" у врху власти и дан данас.

Sećam se tog slučaja sudije Simeunovića , odmah su ga proglasili samoubistvom i nije se tu nešto ni digla preterana buka čak ni kad mu je sestra istupila sa logičnim pitanjima kako i zašto. Od tada se promenilo vlasti i vlasti svih mogućih boja ali eto, niko da se ozbiljno uhvati toga i bar razjasni šta i kako, a pre svega zašto, mada i kad stvarno jeste suicid u pitanju opet tu ostanu znaci pitanja da li je moglo drugačije.

Slažem se sa tobom vezano za malog Sentu i to nedavno odlikovanje, možda i jeste pokušaj da se smesti u čopor i na taj način lako kontroliše, mada je čovek kvalifikovan za svoj posao i ne sumnjam da se pokazao u istom.

Ipak je on odrastao uz oca vrsnog policajca sa dostojnom karijerom uz kojeg je imao sigurnost i zdrav odnos prema autoritetima , poštovanje ali bez strahopoštovanja što je velika razlika koju ne mogu svi da uoče.
Negde nam je sličan bekgraund i ja ga potpuno razumem čak i kad se sam kao jedinka tvrdoglavo suprotstavljaš čoporu jer si svestan svojih sposobnosti i jer je to za šta se zalažeš u redu i sa etičke i sa moralne do pravne granice i ne dozvoljavaš da te ulizice i ništaci spotiču u tom što radiš.

Posledice tog takvog stava mogu biti opasne i neretko ti se obijaju o glavu ali je to jedini način da živiš u miru sam sa sobom . Ja se ne kajem zbog tog stava u životu mada mi se bezbroj puta obijao o glavu ali mlađem Senti to isto može da dođe glave i bukvalno.
Mora to rešiti sam sa sobom i definisati koliko je nešto vredno nečega u životu, da li to može da proguta, a da se ne oseća trulo i frustrirano, prodato.

Pokušah ali ne ide, babe i žabe, da njegovu situaciju i stav uporedim sa nekim provincijalčićem tek pristiglim u veliki grad i službu ali shvatih da bi se to isuviše odužilo, a ni botine ne bi skapirale o čemu pišem/o.

Back