donamileva
Buduća legenda
- Poruka
- 30.635
Ma možda je prijavio taj čiju je kokošku Dona maznula. Komšije su ovde u Srbiji dno dna. Znam za jedan slučaj da su majka i ćerka morale navrat-nanos da kupuju neku ruinu od kuće i da ograđuju dvorište zbog komšija iz ulaza koje su provocirale njihove Andu i Zoi svaki put kad prođu stepeništem pa ih onda maltretirali...
Kokoška je krajnje nepoznatog porekala, roda domaćeg. Bola je dobra, onako baš ko za čorbu. Nije mi jasno ni gde je Dona našla ni kako je onako udavila da se ne vide rane a nije bilo ni krvi. Kuče jeste domaćinsko jer je donelo kokoš, ali je to bilo pre godinu ili dve ne sećam se tačno, uglavnom bilo vreme epidemije ptričijeg gripa, pa je to Donino domaćinsko ponašanje izbilo meni na nos jer od nadobudnih komšija (ne svih, naravno) nije moglo da se živi kao ko zna ta kokoška je uginula od PG pa je Dona sada infektivna tako da svako ko je u bilo kakvom dodiru sa nojm je takođe, a bogami i vazduh je zagađen. Rsplet situacije je bio da su najdobudniji (oni što se večitio nečeg plaše i čuvaju od svega i svačega, a večito bolesni i kljakavi) istu, tj kokošku odneli u veterinarski institut na analizu na PG.
PS nekako se uzorak u institutu izgubio(videli ljudi sa kim imaju posla) ali se nedeljama nosile maske preko lica i kada bi nas videli, prali bi ruke alkoholom.
PSS Tako ne ispade ništa od zlatne čorbe ili bar supe