Insomnija

sasasta

Buduća legenda
Poruka
33.993
stvarno ne kapiram neke korisnike ,

ali ni neke administratore

ako ne znate sta nesto znaci

zasto odmah to smatrate uvredljivim

isnomnija je poremecaj spavanja http://intertim.net/lecenje-nesanice-insomnia/

I NIJE UVREDLJIVO

niti moze biti

- - - - - - - - - -

Moze se leciti i izleciti

Lečenje nesanice (Insomnia)
Insomnija je definisana kao otežano padanje u san, teškoće prilikom ostajanja u snu ili neosvežavajući san. Generalno, osobe sa insomnijom spavaju manje ili neadekvatno iako imaju dovoljno vremena na raspolaganju. Loš san dovodi do lošijeg funkcionisanja tokom dana.

stvarno ne kapiram neke korisnike ,

ali ni neke administratore

ako ne znate sta nesto znaci

zasto odmah to smatrate uvredljivim

isnomnija je poremecaj spavanja http://intertim.net/lecenje-nesanice-insomnia/

I NIJE UVREDLJIVO

niti moze biti

- - - - - - - - - -

Moze se leciti i izleciti

Lečenje nesanice (Insomnia)

Insomnija je definisana kao otežano padanje u san, teškoće prilikom ostajanja u snu ili neosvežavajući san. Generalno, osobe sa insomnijom spavaju manje ili neadekvatno iako imaju dovoljno vremena na raspolaganju. Loš san dovodi do lošijeg funkcionisanja tokom dana.

Скоро сам гледао на неком програму била је реч о људима са поремећајем спавања. Научници су открили да готово сви они имају аутоимуну болест која им уништава жлезду у мозгу одговорну за правилан сан. Није лако тим људима.

Zbog drugih problema,nastaje insomnija.Cesto je povezana sa psihijatrijskih poremećajima - manija, depresija, distimija, generalizirani anksiozni poremćaj, panični poremećaj, opsesivno-kompulzivni poremećaj, posttraumatski stresni poremećaj, razni oblici ovisnosti uz emocionalni nemir (npr. fobije, depresija), bol, respiracijske smetnje, stimulirajuće lijekove, ustezanje sedativa, loše navike spavanja (npr. različit početak sna) i poremećaje sna (npr. sindrom nemirnih nogu, sleep apneja).

na politici sam osobi koja vecinu postova pise oko 3 sata nocu

a iz beograda je

posavetovao da potrazi pomoc

u vezi sa tim njenim nespavanjem

i admin umesto da ponovi to toj osobi

da joj objasni da to nije uvreda

i da zbog insomnije covek moze losije funkcionisati

brise moj post

počeo sam da patim od nesanice u zadnjih par nedelja...
san mi je nekako plitak, i na svakih sat-dva se budim i gledam ka satu i tako čitave noći
ležim u mraku, ali dublje spavanje ne dolazi
već sam dobio i tamne kolutove oko očiju od nespavanja

na politici sam osobi koja vecinu postova pise oko 3 sata nocu

a iz beograda je

posavetovao da potrazi pomoc

u vezi sa tim njenim nespavanjem

i admin umesto da ponovi to toj osobi

da joj objasni da to nije uvreda

i da zbog insomnije covek moze losije funkcionisati

brise moj post
nadam se da nije tražio/la pomoć oko nesanice na temu politike.
Zato ti je post obrisan.Inače ovo što si napisao je tačno,ali može biti uvredljivo,jer tema nije bila insomnija.
:bye:

Gadna boljka... Ko od toga nije patio, ne može ni da pojmi koliko je strašno. Umoran si i hteo bi da spavaš - a ne možeš. Kod težih oblika nesanice ne pomažu čak ni antidepresivi, tablete za spavanje, alternativne metode (fizičko vežbanje, tople kupke, čajevi, topla mleka itd). Izluđujuće!

Back