INSIEME.....UNITED UNITED EUROPE...

uzas sta ste napravili od teme :thumbdown:
dodje cikica i kaze: mi cemo vama pare 'teska srca' na zajam. vi cete................ mi tapsemo i docekujemo, nikako ne ispracamo. ko jos brine o nacionalnoj strategiji? korupcija je nasa sudbina.
dodje cikica ponovo pa kaze: posto ste mnogo zaduzeni a nema sanse da to vratite, da lepo dogovorimo privatizaciju nasim korporacijama. mi tapsemo i odahnemo. neko se i ocese o korporacije natürlich. voli nas ejuropa juhuuu
moze resursi? ma moze 'prike' sve za lovu. kad je srbin==>beg bio 'cicija'.
cela evropska radna snaga od cijih para su dati krediti pljuje po evru i evropi a mi docekujemo, smeskamo se, uvalimo po neku sisatu sekretaricu i tapsemo.
i tako do smrti:dash:

Lepa ti prichica.........ali si pogresio bajku...........

ove cifre gore navedene NISU KREDITI, VEC BESPOVRATNA POMOC EVROPSKE UNIJE SRBIJI...............:think:

Znas, ono........neko ti da pare, i kaze........evo, malo dodji sebi ,ne moras da mi vratis........zamisli to, a???:D

[/SIZE][/B]

:hahaha::hahaha::hahaha:......vidim da si vec skinuo gace i zasuzio od srece , okrecuci doope rusiji.............:hahaha:

Vidi , da te razocaram.........odnosi medju drzavama ne pocivaju na spustenim pantalonama, suzama u ocima, i zaklinjanjem na vecno prijateljstvo......tako da......mozes da se zakopcas:think:

Englezi i Nemci su nam bili saveznici u dva rata........pa su nam bili neprijatelji 1999......tako to ide.........i sami englezi su bili neprijatelji nemcima.......pa ne kukaju kao srBske patriJote jos sto godina samo o tome..................

Ti, bre ko da si , da prostis, debilan........"sta su uradili za nas"???:dash:

Nista........niti treba ista da urade za nas........niti smo mi nesto uradili za njih.......radi se o interesu , i nicemu drugom..........a price o prijateljima, spustenim pantalonama i suznim ocima zadrzi za skolu .........
:ok::ok::ok:

legendo :klap:

:rotf:

Dvoje su se tako smuvali .
Vidim da se odlicno slazete .
Srpske kumunjare su se oduvek bolje slagali sa Hrvatima , nego sa sopstvenim narodom .

A ovaj mudrac gore bi mogao da nam obrazlozi svoju tvrdnju da su nam Nemci bili saveznici u dva rata . U kojm ratovima su nama Srbima Nemci bili saveznici .

Mozda njegovim kumunjarama i Hrvatima , ali , koliko znam , nama Srbima nikad .

Lepa ti prichica.........ali si pogresio bajku...........
nisam pogresila, cherkice mi danijele:D

ove cifre gore navedene NISU KREDITI, VEC BESPOVRATNA POMOC EVROPSKE UNIJE SRBIJI...............:think:
samo ti veruj u to, no frks. postujem;)

Znas, ono........neko ti da pare, i kaze........evo, malo dodji sebi ,ne moras da mi vratis........zamisli to, a???:D
mozda je Srbija Seherezada sopstvenom narodu a da ti toga jos nisi svestan :bye:
za te satro bespovratne kredite se glasa u UN, daju bud-zasto prirodni resursi, salju vojnici da ratuju za NATO, postavljaju baze......
:tajna::idea:

Back