INSAJDER

DukeofSerbia:
Komplentna TV B92 je jedna antisrpska TV, pa i sam INSAJDER. O emisiji mislim sve najgore, kao i moji prijatelji. Ali ko je vlasnik TV ne treba ni da cudi!

Naravno brate!!!!

Nego oko cele ove rasprave nemam ja nista protiv istrazivackog novinarstva kao pojave, vec sam samo protiv zloupotrebe istog u svrhe spiunaze.Jer svaka informacija ima svoju cenu prema tezini. Mi dobijamo samo ono sto nije vredno nicije paznje a prave informacije se prodaju za novac.

Bio je recimo jedan odlican primer pravog i korisnog istrazivackog novinarstva koji podrzavam.
Bilo je to davno u niskoj pivari kad su ovi iz uprave stedeli na nekoj supstanci i upropastili pivo i trovali ljude. E onda neki novinar dodje i provali ih!!!

U "profesionalno i nezavisno"novinarstvo niko normalan ne veruje!To je nova sila koja je svakako u sluzbi sistema!Sto se g0vnara Radovana tice,ja kada bih znao gde je,bilo bi mi zadovoljstvo em uzivancija da ga roknem!

Strela:
cumulonimbus:
Najbolja televizija u zemlji.

Vidi se da si u oblacima...

da se razumemo, B92 je najbolja i najprofesionalnija televizija u zemlji i jedina je televizija koju mi prija da nadjem medju programima, jer je sasvim lepo uradjena i sve na njoj teche kao po loju. serije i filmovi su dobre, reklame nisu predugachke, voditeljke ne padaju u nesvest usred vesti, nema torok-shouova i grand parada, nema pijanih sportskih komentatora, i slichne stvari.

a shto im je koncept nekakav ljigavo zapadnjachki i shto se to vama ne svidja, a ni meni donekle, to je vecj druga stvar.

Keeper:
Strela:
cumulonimbus:
Najbolja televizija u zemlji.

Vidi se da si u oblacima...

da se razumemo, B92 je najbolja i najprofesionalnija televizija u zemlji i jedina je televizija koju mi prija da nadjem medju programima, jer je sasvim lepo uradjena i sve na njoj teche kao po loju. serije i filmovi su dobre, reklame nisu predugachke, voditeljke ne padaju u nesvest usred vesti, nema torok-shouova i grand parada, nema pijanih sportskih komentatora, i slichne stvari.

a shto im je koncept nekakav ljigavo zapadnjachki i shto se to vama ne svidja, a ni meni donekle, to je vecj druga stvar.

na prostoru takozvane drzhavne zajednice srbije i crne gore, ako uopshte iko ovo zove drzhavom. uglavnom, to ti je chinjenica, a sad shta ti smatrash pod ovim, ja ne znam ;-)

Keeper:
na prostoru takozvane drzhavne zajednice srbije i crne gore, ako uopshte iko ovo zove drzhavom. uglavnom, to ti je chinjenica, a sad shta ti smatrash pod ovim, ja ne znam ;-)

O kakvoj činjenici ti pričaš? Ako govoriš o rejtingu, B92 je na samom dnu po gledanosti, a u TV novinarstvu to je jedino merodavno, jer na bazi gledanosti neke TV formira se i cena reklama, sve ostalo su prazne priče!!! Ti spadaš u manjinu koja smatra da je B92 dobra TV!

Strela:
O kakvoj činjenici ti pričaš? Ako govoriš o rejtingu, B92 je na samom dnu po gledanosti, a u TV novinarstvu to je jedino merodavno, jer na bazi gledanosti neke TV formira se i cena reklama, sve ostalo su prazne priče!!! Ti spadaš u manjinu koja smatra da je B92 dobra TV!

ja sam ti chinjenicu rekao. B92 jedina ovde zadovoljava standarde, u smislu da pravilno i korektno funkcionishe i da dobro i profesionalno izgleda. to sam vecj rekao.
a i kako da bude najgledanija kad svi pale TV kad je Grand Parada ili neki Torok-show, uz shpanske serije, ili izvlachenja yebenog loto-a?
gledanost i popularnost su loshi argumenti.
svi su bili uz slobu ili hitlera ili bilo kojeg diktatora, pa sad znamo kako se sve zavrshilo. svi slushaju cecu il stoju chije su vrednosti jako male.
marva je opijena. gledanost nije argument.

Keeper:
Strela:

ja sam ti chinjenicu rekao. B92 jedina ovde zadovoljava standarde, u smislu da pravilno i korektno funkcionishe i da dobro i profesionalno izgleda. to sam vecj rekao.
a i kako da bude najgledanija kad svi pale TV kad je Grand Parada ili neki Torok-show, uz shpanske serije, ili izvlachenja yebenog loto-a?
gledanost i popularnost su loshi argumenti.
svi su bili uz slobu ili hitlera ili bilo kojeg diktatora, pa sad znamo kako se sve zavrshilo. svi slushaju cecu il stoju chije su vrednosti jako male.
marva je opijena. gledanost nije argument.

Gledanost upravo jeste argument! Ti ovde pominješ Slobu i Hitlera, a ja mogu da ti pomenem Elvisa, Bitlse, Madonu,Švarcenegera, Šon Konerija, Pelea... pa šta misliš na bazi čega su oni izgradili svoje karijere i postigli ogromne honorare, nego na bazi gledanosti, slušanosti i popularnosti!!!

Strela:
Gledanost upravo jeste argument! Ti ovde pominješ Slobu i Hitlera, a ja mogu da ti pomenem Elvisa, Bitlse, Madonu,Švarcenegera, Šon Konerija, Pelea... pa šta misliš na bazi čega su oni izgradili svoje karijere i postigli ogromne honorare, nego na bazi gledanosti, slušanosti i popularnosti!!!

potpuno si u pravu. oni su izgradili svoje karijere na gledanosti i popularnosti, svi osim Pelea. svaka chast elvisu i bitlsima, a ovi ostali nemaju pojma s poslom koji su radili. osim pelea, naravno. ti ostali su karijere izgradili na svemu osim na umetnichkoj vrednosti. a elvis i bitlsi su vishe imali shtosa i osecjaja za publiku i vreme u kom su delovali no umetnichkog potencijala.

Back