Insajder TV - objektivna politicka TV ili ne?

Evo sad sam gledao intervju Jugoslava sa Dobricom ne davimo patku,Ćosić to isto radi kao dok je bio na N1 dakle jedni će reći novinar od integriteta bez obzira na sve a opet drugi će reći Insajder se poturčio sa svinjskom huntom da bi se stvorio osećaj normalnosti u medijima itd itd....
muka u svakom slučaju

Pa kad Srbi ne umeju bez nasilja da zive...
Totalno je druga prica kad dolazi osoba i kaze, ako hocete ovo ili ovo , a ako necete, onda dobro...
A totalno drugacija kad Srbin zapuca nesto da se angazuje, e onda je mora ili ovo ili ono , a ne moze sta ti hoces....nego sta ja hocu pa samo ili ovo ili ono...

I tako svaki Srbin....cak i kad je u podredjenom polozaju nadje neko ili ili da moze da tako postavi pristup i logiku...

I ti ocekujes objektivnost kod takvih ljudi?
Sa ili ili a ne moze da neces, logikom....?????
Sta god gledao , slusao , uradio , uvek ce da svodi na tu ili ili a ne moze trece logiku.

Kako Vam se dopada nova Insajder TV?
Meni se cini da su okupili OK novinare.

Da li im verujete?

Da li to novinari beze od Solaka i Djilasa?

Da li imaju "dil" sa SNS?
samo budala moze da veruje nevladinim placenicima
sistem im je provaljen odavno
na jednu tacnu stvar iskontruisu 20 lazi
cak ni to ne urade profesionalno

Disajder u insajderu.....stvarno super rajder...

Sto volim kad narod ima zablude kojih ne moze da se odrekne..
To ti je ono pitam lopova jesi li ukrao, a kad kaze nisam, ti kazes, pa nasli smo ti u kuci....jesi li ukrao , on opet nisam, ali cije je ono sto smo nasli u kuci , pa ne znam, imaju kljuc deca, komsije, ko meni sve zaliva cvece...
Ali to su sve nepokretne ili slabo pokretne osobe ili nedovoljno snazne da donesu 3kg zlatnog nakita iz zlatare...
Ne znam, ja to ne znam..
Ali znam da sam jeo burek u burekcinici...

I onda opet na razgovor sa istim...

Kad pocinje emitovanje na kineskom?
brate ne razumeju oni tebe sta im pricas
to je visa filozofija za njih

Back