Insajder TV - objektivna politicka TV ili ne?

Novinarima Insajdera je i te kako bitno jer ako se budu ponasali kao da ih nije briga nece im gostovati.

Novu S i N1 redovno zaobilaze sto je svakako frustrirajuce za nekog ko treba da dovodi i nosioce vlasti i opoziciju,
Zaobilaze neki i pink , hepi, rts koje imaju nacionalnu frekvenciju sto je daleko vise sramota ili nije posto je regime.tv

Na Telekomu su sada pored Juronjuza, Džazire i oni iz Insajdera.

U suštini nešto izmedju Pinka i N1.
To su tv koje su kao za dijalog ... kao ono ni tamo ne moze da se odvija dijalog od sns njusketina.

kakav POKS?
Poksa nema nigde jer ih niko ne zove:(

eventualno jednom u 6 meseci
:lol: toliko su bitni.
A Djiki ide gde mu se cefne.

Одлична емисија о намештаљки коју је војна "дубока држава" сместила Ђенералу Момчилу Перишићу. Био сам припадник Покрета за демократску Србију који је успешно предводио Ђенерал Перишић, тако да поздрављам жељу да се у јавности баци светло на ову обавештајну, политичку и судску фарсу која траје већ 20 година.

Poslednja izmena:
Kako Vam se dopada nova Insajder TV?
Meni se cini da su okupili OK novinare.

Da li im verujete?

Da li to novinari beze od Solaka i Djilasa?

Da li imaju "dil" sa SNS?

Istraživačko novinarstvo koje je u odumiranju; za pohvalu je što ipak imaju neke standarde.

Kako za šta.

Da, Brankica ima dogovor sa Vučićem. Ne bave se nekim temama, a zauzvrat Vučić će uništiti život bilo kome ko joj zapreti ili njenim saradnicima. To mogu i pouzdano poprilično da potvrdim.

Mislim da je Brankici nedavno čak ukinuta i policijska zaštita.

Istraživačko novinarstvo koje je u odumiranju; za pohvalu je što ipak imaju neke standarde.

Kako za šta.

Da, Brankica ima dogovor sa Vučićem. Ne bave se nekim temama, a zauzvrat Vučić će uništiti život bilo kome ko joj zapreti ili njenim saradnicima. To mogu i pouzdano poprilično da potvrdim.

Za vreme žutih je strahovala jer Tadić nije kontrolisao huligane. Za vreme Vučića ne istražuje huligane kao nekada ali nema ni problema. To je ionako sada preuzeo Krik, oni su zapravo ono što je nekada bio Insajder. Sada je Insajder nešto na nivou Juronjuza pa zato i imaju prostor u Telekomu.

Za vreme žutih je strahovala jer Tadić nije kontrolisao huligane. Za vreme Vučića ne istražuje huligane kao nekada ali nema ni problema. To je ionako sada preuzeo Krik, oni su zapravo ono što je nekada bio Insajder. Sada je Insajder nešto na nivou Juronjuza pa zato i imaju prostor u Telekomu.

Nije baš na tom nivou. Euronews je medijska kuća pro-EU SNS lobija, i to pravo glasilo.

S druge strane Insajder je samo napravio pakt; jedan korak unazad, zarad sopstvene bezbednost tj. protekcije.

Prodajem oglasni prostor na insajder TV, 140% od cene....

Kako za šta.

Otkud znas ako ne zivis blizu njenog sklonista?
Dobar si dobar si....radi satelit...

Disajder u insajderu.....stvarno super rajder...

Sto volim kad narod ima zablude kojih ne moze da se odrekne..
To ti je ono pitam lopova jesi li ukrao, a kad kaze nisam, ti kazes, pa nasli smo ti u kuci....jesi li ukrao , on opet nisam, ali cije je ono sto smo nasli u kuci , pa ne znam, imaju kljuc deca, komsije, ko meni sve zaliva cvece...
Ali to su sve nepokretne ili slabo pokretne osobe ili nedovoljno snazne da donesu 3kg zlatnog nakita iz zlatare...
Ne znam, ja to ne znam..
Ali znam da sam jeo burek u burekcinici...

I onda opet na razgovor sa istim...

Kad pocinje emitovanje na kineskom?

Back