Insajder - propast emisije

_Milanche_:
Kosta i Mladja su jako losi ljudi ali izuzetno sposbni ljudi.Tadic je maneken ali vrlo se dobro ukpala u pricu sa pomenutom dvojicom.Verovatno cemo imati situaciju u sledecoj vladi gde ce DS imati najvise poslanika i ministara a najmanje vlasti.
Mada ja licno podrzavam formiranje takve vlade bez obzira na svo lose misljenje koje imam o polenutim akterima jer je to trenutno najmanje losa moguca varijanta u Srbiji.
Нико ко успе да се угура на неко од места где се нешто одлучује и граби лова,не може да буде наиван и поштен-то треба УПАМТИТИ!А колико је која варијанта лоша по нас сазнаћемо кад друге варијанте дођу на ред.:D

Јако је тешко на ту тему и на такав начин водити живу емисију.
Она је била "добра" када је измонтирају,али када су ту гости онда треаба доста добра припрема,само се она много умислила,па је кренула неспремна на емисију.

Posle svega sto je Insajder bio, a stvarno je bio emisija kojoj se verovalo, postao je jos jedan u nizu pomodnih talk-show-ova. Zar ih B92 vec nema dovoljno. Uzgred, Brankici uopste ne pristaje uloga domacina u jednoj takvoj emisiji.

Primećujem da su se simpatizeri SRS baš naoštrili na ovu temu.
Međutim, niko ne reaguje na ovo:

Šešelj o ubistvu premijera
28. novembar 2006. | 07:19 | Izvor: B92
Beograd -- Sinoć su u emisiji Insajder ekskluzivno emitovane izjave Vojislava Šešelja istražnom sudiji u procesu za ubistvo premijera.

Predsednik radikala je te izjave dao u Hagu. U tim izjavama Šešelj govori da je radostan što je Đinđić ubijen i ne negira da se sam sreo sa vođama zemunskog klana. Jedan od gostiju, Aleksandar Vučić, optužio je Borisa Tadića da su on i njegov saradnik Vuk Jeremić posle 5. oktobra izvršili, kako se izrazio, invaziju na Naftnu industriju Srbije. Na ove navode reagovala je Demokratska stranka.

"Lično sam se obradovao kada sam čuo da je Đinđić poginuo, da je mrtav, i ovde u zatvoru pokazao sam to svojoj okolini. Jer, Đinđić je veliki izdajnik srpskog naroda i veliki kriminalac, najveći u Srbiji. Zaslužio je ovakvu sudbinu“, rekao je Šešelj nakon atentata na premijera.
Generalni sekretar Srpske radikalne stranke Aleksandar Vučić je rekao da je sasvim siguran da Vojislav Šešelj misli da je Zoran Đinđić bio kriminalac.

"Vi govorite o čoveku koji se našao iza haških rešetaka sa sudbinom da ne zna da li će i kada izaći odande. Nema nikakve sumnje da je mislio o njemu u političkom smislu sve najgore, a ovo je bio način da pokaže svoj inat prema onima koji su kod njega došli", rekao je Vučić.

Demokratska stranka pozvala je funkcionere SRS-a da objasne da li su i kada su saznali da se priprema atentat na premijera Zorana Đinđića i da li je istina da je Šešelj zahtevao da budu ubijeni premijer i tadašnji ministar prosvete Gašo Knežević.

DS je pozvao radikale da objasne činjenicu da su se svi pripadnici zemunskog klana u periodu od 1996. do 2000. godine, kada je predsednik opštine Zemun bio Vojislav Šešelj, naselili u toj opštini.

"Pozivam SRS da razjasni kako je to dugogodišnji Šešeljev telohranitelj, kum Aleksandra Vučića, Petar Panić, zastupao Dušana Spasojevića i Mileta Lukovića u postupku legalizacije zgrade u Šilerovoj, koja je i srušena zbog toga što je nelegalno podignuta", kaže Dušan Petrović iz DS-a.

DS pita i da li su radikali dobijali novac od zemunskog klana za kampanju i kako bi Šešelj i drugi funkcioneri radikala izgradili porodične kuće.

Hmm, a reakcije???

Ма добро о тој одговорности може се расправљати када и ако икада дође у Србију нека му суде ако је он некоме крив онда је то Српском народу за ово у Хагу то није крив и тиме нас све припремају за пресуду,Геноцидан народ,изједначавање историје,временска машина,а ја нисам пијан нити се дрогирам,здраво!

insajder je dobro zamisljena emisija ali je voditeljka glupa. pita neke manje bitne stvari, dok one krucijalne ostavlja za kasnije. mora da bude mnogo pripremljenija jer ima posla sa iskusnim i "namazanim" ljudima. treba joj kolega. Drugo, ona vec sigurno vise od godinu dana radi to, a pojma nema neke stvari. trebala bi da zna sve o svakome.

vise su dosadna pitanja da li se neko video sa legijom i sl. svi su se vidjali sa njim, tada je bio u "vrhu vojne vlasti". ako cemo tako onda su svi krivi jer su legiju mozda videli u stupici ili ne znam i ja gde...

ovo sada je sve preizborna kampanja.

svi su mi se smucili!

anntaylor:
Kako komentarisete cinjenice, koje je izneo Vucic, da se tek danas otkriva kako su Tadic i Bagzi suradjivali?

Kakvi su komentari na sliku Djindjica i Gumara?

Ja licno iz svega ovoga naslucujem da Tadic stoji iza cele stvari u vezi ubistva Djindjica.

(zamoljavam istrenirani tim od 4-5 clanova foruma da namerno ne skrecu ovu temu i zapocinju medjusobnu svadju kako bi dali alibi moderatoru za zatvaranje)

Ево укратко.
У принципу не верујем кад радикали машу папирима, али ништа ме не би изненадило. Зна се да ја БаДиЂ упао у Галенику са дугим цевима (што рече мој колега - треба бити адвокат Милана Панића). Динкићев упад у НБ је такође већ легендаран. А то није могло ићи са анђелима у пратњи. Осим ако нису Анђели пакла.
Тадић до сада није помињан, што може бити неки контрааргумент...

Одговор на назив. Уживао сам у пропасти "Инсајдера".
Бранкица је показала да је нула кад нема накнадне монтаже. Вукли су је сви по патосу.

Рецимо пита Човића шта је мислио о Легијином писму Вељи, он јој лепо објасни да га заболе пертла на десној ципели, ова опет к'о мутава.
Вучић је изезао за ону пријаву где је показала елементарно назнање.
Још је горе што од Кајганићке тражи да јој саопшти шта је разговарала са клијентом. За то се губи адвокатска лиценца, а вајна "новинарка" би требало то да зна :lol: :lol: :lol: :lol:

sw-darthBEN:
Zivela Brankica !!

jbg. ima vece muda od mnogih muskaraca u Srbji ..

Sto se tice sinocnog insajdera malo je podcenilaVucica koji je stari demagog , koji u zivotu nista drugo nije radio sem izvrtao istinu...,[/ QUOTE]
istina,istinaNisam bash siguran, po meni ga je zatekla nemog....Naravno Aca kad nema argumenata pochne da bulazni sve i svashta
to nije nishta chudno

Ма свака част Бранкици и нека само настави са оваквим емисијама :lol: :lol: :lol: 8-) 8-) 8-) 8-) :twisted: :twisted: :twisted:

BIGESTCLUB-1.gif

Great Old One:
Ево укратко.
У принципу не верујем кад радикали машу папирима, али ништа ме не би изненадило. Зна се да ја БаДиЂ упао у Галенику са дугим цевима (што рече мој колега - треба бити адвокат Милана Панића). Динкићев упад у НБ је такође већ легендаран. А то није могло ићи са анђелима у пратњи. Осим ако нису Анђели пакла.
Тадић до сада није помињан, што може бити неки контрааргумент...

Одговор на назив. Уживао сам у пропасти "Инсајдера".
Бранкица је показала да је нула кад нема накнадне монтаже. Вукли су је сви по патосу.

Рецимо пита Човића шта је мислио о Легијином писму Вељи, он јој лепо објасни да га заболе пертла на десној ципели, ова опет к'о мутава.
Вучић је изезао за ону пријаву где је показала елементарно назнање.
Још је горе што од Кајганићке тражи да јој саопшти шта је разговарала са клијентом. За то се губи адвокатска лиценца, а вајна "новинарка" би требало то да зна :lol: :lol: :lol: :lol:

Пази кад ниси једини који је уживао...Без монтаже, Бранкица показа ко је и шта је. Некако ми и жао девојке...Таман се напалила да је озбиљан новинар, кад оно аматерчина до бола.

Мада, има ту и комплексашења, канда... :roll:

goxy:
Insajderka je jedan od nashih najboljih novinara........Baviti se u Srbiji istrazivachkim novinarstvom josh posebno tema iz blize proshlosti......Hrabrija je od mnogih mushkaraca......
Tacno tako.
Pa da nije Brankice i Milosa Vasica ne bi se niko ni bavio ubistvom premijera,bar ne tako studiozno i sa ciljem da se otkrije istina.
Sve ostale zabole malo zesce,ukljucujuci i DS.S vremena na vreme zatalasaju,a i to je samo teatralno u marketinske svrhe.
Svaka im cast oboma i da ih Bog cuva u njihovoj uzvisenoj misiji.

Е Бранкица добар новинар а не зна ни неке основне правне постулате. Она се на Инсајдеру толико избрукала да је свакоме ко и мало познаје правну материју то јасно. А да не причам о садржају Инсајдера који се сав своди на рекла-казала, и то углавном из провјерених "Чедо-Бебиних" извора. Онакву глупу емисију ја могу да склепам за 1 дан, и да буде озбиљнија и личи на нешто. Јадно је у шта људи вјерују.

Back