Insajder - aktuelno

Ma vratice se Butke iz prdekane, a i Dzaja, Cvele. oni mogu ladno tamo da budu neko vreme , pa isplati im se. I ja da sam na njihovom mestu bio bi zadovoljan da me malo snimaju provozaju kroz BG ko majmuna da svi vide, i na kraju opet mi ostaje sve ono sto imam , a i veze!

Upropastiće Tvrđavu. To je završilo sa malo prašine i onda je sve preusmereno na direktora za zaštitu spomenika. Čujem da su ga uhvatili zbog toga što je podmićivao sudije sa po nekih 3000 bednih eura. Pa taj čovek je 30 godina vršljao po gradu i šire. Obrće na stotine hiljada dnevno. To hapšenje je smejurija. Mislite li da neće nakon mesec dana izaći. Čak je i advokat njegov rekao po pitanju Tvrđave otprilike nešto skoro sasvim otvoreno: Pa zar ne mislite da kad se da malo para ovde ili onde nećemo moći sve da sredimo.
Sve je to sranje. Sve je izmet. Pa siguran sam da je mnogim policijskim načelnicima kupio blagostanje.
Smešno!!! Ako samo mislite da će bilo šta biti rešeno!

OPERATIVCI srpske policije, u utorak ujutro u Beogradu, uhapsili su bivše visoke funkcionere Fudbalskog kluba "Crvena Zvezda" - Dragana Džajića (61), Vladimira Cvetkovića (66) i Miloša Marinkovića (71). Oni se sumnjiče za zloupotrebu službenog položaja i falsifikovanje službene isprave, čime su stekli protivpravnu imovinsku korist od 6.127.104,24 evra (vidi snimak privođenja). Reč je o malverzacijama sa transferom nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde Gorana Drulića, koji je prodat španskom "Real Saragosi". Bio je to do tada najveći transfer u istoriji srpskog fudbala, jer je ovaj igrač prodat za fantastičnih 27 miliona maraka.
U saopštenju policije se navodi da je osumnjičena "trojka" od 4. jula 2001. do 15. marta 2002. godine, u svojstvu odgovornih lica u Fudbalskom klubu "Crvena zvezda" "prilikom realizacije transfera fudbalera Gorana Drulića u FK "Real Saragosa" zaključili" kupoprodajni ugovor. Njime je predviđeno da "Crvena zvezda" dobije 27 miliona maraka kao obeštećenje.
...
KAKO JE UHAPŠENA LEGENDA SRPSKOG FUDBALA
DOŠAO BIH SAM

- LJUDI, to zaista nije potrebno - rekao je policajcima Džajić u trenutku kada su mu škljocnule lisice na rukama. - Da ste me pozvali došao bih sam.
Ovako je na privođenje reagovao proslavljeni fudbalski as Dragan Džajić, koga je policija uhapsila na kućnom pragu u Ulici neznanog junaka 9 u beogradskom naselju Dedinje, dok se spremao da, kao i svakog jutra, krene na rekreativno plivanje.
Kako nam je u utorak objasnio advokat Svetozar Vujačić, Džajićev pravni zastupnik, tokom privođenja popularni Džaja bio je pribran, miran i potpuno je sarađivao sa policijom. Lisice, kojima je vezan, bile su za njega najveće iznenađenje.
- Hapšenje ovakvog asa bruka je za srpsku policiju i pravosuđe - rekao je Vujačić, a zatim dodado da ceo slučaj ima političku pozadinu. Sve zemlje sveta Džajiću bi dale status počasnog građanina, a mi takvog velikana hapsimo.
Vujačić je najavio žalbu na rešenje kojim je određeno policijsko zadržavanje od 48 časova. Dvodnevni pritvor je, prema njegovim rečima, "loš znak, jer u najvećem broju slučajeva za njim sledi krivična prijava, zahtev za sprovođenje istrage i pritvor od 30 dana".
Ispred Džajićeve kuće u utorak, tokom dana, bilo je mirno. Kroz dvorišnu kapiju prošlo je svega nekoliko osoba, prijatelja porodice Džajić. U dvorištu je bilo parkirano nekoliko automobila, a kolska kapija nije otvarana.
Kako smo saznali, u kući su boravile Džajićeva žena Branka, inače zamenik republičkog javnog tužioca, i njena majka, sa nekoliko prijatelja i advokatom.
R. Dr. - N. B.

http://www.novosti.co.yu/code/navigate.php?Id=9&status=jedna&vest=115726&datum=2008-02-05

nije da branim Dzajica, ali mi je njegovo hapsenje bilo poprilicno mucno,jasno se videlo da je krenuo sa policajcima i oni mu stavljaju lisice.
a Cecino hapsenje nisu smeli da snimaju,dzukele!
a imace popravni po tom pitanju za koji dan pa ce ispraviti gresku :mrgreen:nego meni je nazanimljivije da su Zeka i Terzija otisli bas sada u Ameriku , bas me zanima dal ce se vratiti ?:lol:

Gledam baš drugi dio te emisije,tek sad mi je jasno zašto smo razmontirali partizan na maximiru 1997 5:0.

Pa zato jer je kvaliteta nogometa radi takvih stvari bila na razini seoskoga kluba.

Pa nek sada netko priča o mrskoj Jugo ligi,čovječe pa to je za ovo sve daleki nedostižni svemir.

Gledam baš drugi dio te emisije,tek sad mi je jasno zašto smo razmontirali partizan na maximiru 1997 5:0.

Pa zato jer je kvaliteta nogometa radi takvih stvari bila na razini seoskoga kluba.

Pa nek sada netko priča o mrskoj Jugo ligi,čovječe pa to je za ovo sve daleki nedostižni svemir.

Š'a si se poradov'o purger...ček da vam gazde narede i vaši će se brzinski naći u bajboku...ne valja se veseliti komšijskoj crknutoj kravi dok se nečija baba tek sprema da crnu vunu prede...:lol:

Ti to ozbiljno?:shock:

Pa samo što nije ponovo...nadam se...:lol:
Hoće li konačno doći dan da mafijaši, kriminalci, lopovi.... kako god se zvali, kojim god poslom se bavili, koliko god da su poznate, javne ličnosti, ...... budu pred zakonom - građani. I da pred zakonom odgovaraju kao i svaki drugi građanin ove zemlje.
Može neko da se zove Đžaja, Ceca.....ali ako je lopov....onda je lopov i mora da snosi zakonske konsekvence. Samo tako od ove države može nešto da bude.

Hoće li konačno doći dan da mafijaši, kriminalci, lopovi.... kako god se zvali, kojim god poslom se bavili, koliko god da su poznate, javne ličnosti, ...... budu pred zakonom - građani. I da pred zakonom odgovaraju kao i svaki drugi građanin ove zemlje.
Može neko da se zove Đžaja, Ceca.....ali ako je lopov....onda je lopov i mora da snosi zakonske konsekvence. Samo tako od ove države može nešto da bude.

Iz tvojih usta u božje uši...ja se iskreno nadam...a da se ne nadam, sigurno bih odavno zapalila napolje, jer bi bilo besmisleno živeti u ovakvoj agoniji bez kraja i konca.:-)

Back