Kamael
Buduća legenda
- Poruka
- 40.857
Postoji li hajka na slobodne duhove u 21. veku od strane riscana kao sto su se desavala vekovima unazad, hajka na duhove koji sire poruku pravilne ishrane i zdravog nacina zivota koji u sebi sadrzi visok eticki princip u kojem nema krvi?
Ako se napadi desavaju, kakva su ispoljenja. Danas nema lomaca ali tu su sredstva javnog informisanja preko kojih dolaze razni programi, tekstovi i slicno koji sluze da po svaku cenu odrze sistem manipulacije nad svojim clanovima koji cesto od istih zahteva napade na one koji razmisljaju drugacije i imaju suprotne stavove od njihovih. Dakle, kako se danas siri biblijska poruka i kakvi metodi se koriste, mislim prvenstveno na negativne.
Pitanje i za korisnike ovog pdf ciji su tekstovi postavljeni, da li bi ste vi nas ubili ali iskreno da odgovorite, da ubijete i da vam to niko ne uzme za zlo?
Ako se napadi desavaju, kakva su ispoljenja. Danas nema lomaca ali tu su sredstva javnog informisanja preko kojih dolaze razni programi, tekstovi i slicno koji sluze da po svaku cenu odrze sistem manipulacije nad svojim clanovima koji cesto od istih zahteva napade na one koji razmisljaju drugacije i imaju suprotne stavove od njihovih. Dakle, kako se danas siri biblijska poruka i kakvi metodi se koriste, mislim prvenstveno na negativne.
ALOOOOOOOOO?????, "U ala ću danas nekom da se naebem keve"
svetogrđe, metak, ! psihopate, naoružan do ziba, preti, pištoljem, batinan, kurčio? kurčili, kurčio, nesvest, isprebijaju, psihopatski, maltretirani, kompleks, glupi, nepismeni, komplekse, manijacima, žrtve, brutalnost, tuču, maltertiranje,laik, Ti likovi, Nemoj više da mi skačeš po živcima, loši, kriju, duša pizdina, krš, tuku, išamaraju, "opasno gledao", jurnula, meci, mangupski, podlu, šljam, udari, mafija, povraća, ponavljam, batine, droge, prostitutke ovo, otpad, naivna, pripit,lovina, dan žaloisti, brujale, ugroženosti, pometnja, opasnost, došla na temu da provociraš, krvi, psihopatija, pandurskih pizdi, osuđen, jure, zatvor.
Ne, ja sam ti ne na Konaku nego na nekoj temi javno rekao da ću da te ugazim od batina
.Kako ti umes da budes nekulturan
Ma sta naprica mudrujes svojim (ljudskim) ogranicenim umom o postanju zivota i Bogu Koji je iznad vremena, prostora i ogrehovljene
ljudske prirode, tajne se otkrivaju monahu cistog srca, takvi kao ti su na kraju skrenuli sa uma.
Ne moras mi stati pred oci, i ovako je ustanovljeno da si drzak, prost i u velikoj opasnosti da zavrsis kao Nice.
Poštovana
Hteo bih da Vas upozorim o kakvoj osobi se radi...
"Kome zakon leži u topuzu, tragovi mu smrde nečovještvom
Pitanje i za korisnike ovog pdf ciji su tekstovi postavljeni, da li bi ste vi nas ubili ali iskreno da odgovorite, da ubijete i da vam to niko ne uzme za zlo?