Interesuje me da li ste imali iskustva iniciranih snova? Mislim intereseuje me dosta toga sto se tice snova al naravno da su mi najjbitnija iskustva drugih osoba kod svesno iniciranih snova.Na koji nacin svesno inicirate snove i kako tumcite simboliku kao i promenu simbolike?
Isto su mi interesantni snovi koji se ponavljaju i za koje ljudi malo kasnije shvate razlog posto u prvom pokusaju iz nekog razloga ne shvate poruku podsvesti al dobro to bas i nije za ovu temu iniciranih snova.
Osnovno o iniciranim snovima što bih rekao tu su uglavnom da nas probude prema unutarnjoj ili višoj realnosti. Da shvatimo da snovi nisu slučajni i da nisu kooperatvini sa našim dnevnim potrebama. Nije moguće celog života raditi samo na njima jer oni i nemaju takvu svbrhu jer se od nas očekuje učenje kooperativnosti sa samom suštinom života kako bi Ona nas podučavala i vodila dublje u našoj duhovnoj svesti jer je to svrha našeg življenja, Da mi, Duša, ekspandiramo svesti i kapacitet ljubavi i odradimo svu karmu te dosegnemo pravu duhovnu slobodu.
Još konkretnije je da postanemo saradnik Sa Kreatorom, Bogom. Ne mi kao humano biće već mi, Duša, večitop i besmrtno Biće.
Uzgred, mene nije svojevremeno razočarao izdavač, već sam bio totalno razočaran dubokom uspavanošću ljudi na Balkanu. Gde gopd sam se okrenuo sve što ih je zanimalo to ja goli dnevni provod i besciljno jurenje za materijalnošću, prestižom i titualama ili pozicijama. Nešto u čemu ja nisam mogao naći nikakvu privlačnost jer sam u sebi osećao ili znao da život ima duboki i mnogo važniji smisao.
Imao sam vođeni dnevnik snova, kako noćnih tako i budnih na više od 6 do 7 hiljada stranaica A4 formata a onda sam prešao na vođenje istih u računbarskoj memoriji. Ovaj drugi deo je takođe ogroman.
Naravno, tu su najvažniji snovi koji su me podučavali šta kod sebe trebam uskladiti sa Zahtevima same suštine života jer mi samo takvi možemo ući u svetove čiste svesti i ljubavi. To su oni svetovi gde egzistira pravi i jedini Kreator svega.
Što se tiče nekih detalja po pitanju tvojih interesovanja reću ću da po nekim pitanjima možemo dobijati pouku ili usmerenje i po nekoliko puta u razmaku od nekoliko dana, nekoliko sedmica ili meseci pa i od nekoliko godina. Jer, počćnemo li jednom kooperativnu saradnju onda smo mi svesni učenik ili sudent koji takođe uči Zakone duhovne i uči zakone na svim višim svetovima gde se inače putuje u toku snova a onda i svesno.
Otuda. početni snovi brzo ostakju na začelju i shvatimo da su oni samo azubuka ili abeceda duhovnog progresa.
Ovo nije ništa proizvoljni i ništa slučajno već iza ovih učenja stoji sami Kreator preko suštine života, Duha Svetog i preko Njegovog jedinog predstavnika kakvog je uvek bilo u ovim svetovima od samog čovekovog silaska u ovaj svet.
Ja bi radije da kažem da je čovek današnjice potpuno izgubio iz vida da život ima ikakav ciljh, svrhu i smisao i zato je danas udario u kameni zid sa problemima koji mu prete sami opstanak.
Istovremeno, pokušavam tu i tamo reći na Forumu po koju reč ali se moderatori8 ponašaju kao Dželati ili kamikaze odnosno kao hrišćanski mudžahedini koji ne vide ni cm dalje od svog nosa i svoje religije.
Od nas se ne očekuje verovanje onome što nam neko propoveda već verovanje onomm koji nas vodi da iskusimo višu realnost. Praktično, mi vwerujemo onome što iskusimo i iskustveno znamo. Priča da postoji New York ne važi ništa ako ne odemo tamo i iskusimoi život i sami grad. Baš tako je i po pitanju prave ili više realnosti koja nije doostupna fizičkim čulima ali nama Dušama apsolutno jeste.
Ukoliko se lužiš englskim potraži knjigu The Tiger's Fang od Paula Twitchela kao i knjigu In the Company of ECK Masters od Phila Morimitsua. Ništa manje poučne knjige nisu n idruge slične od kojih rado preporučujem Beyond the Light od Ginny Katz.
Da bih naglasio koliko vrednujem ove knjige reći ću ti sledeće: Kada bih znao da moram naučiti Kineski jezik ja bih pristao učiti ga samo da dođem do ovih znanja iz ovih knjiga.
Ja sam bukvalno bio stavljen u situaciju da sam morao naučiti Engleski, verujući da ako to ne ostvarim neću opstati u životu. Međutim, kada sam savladao jezik život me je usmerio (kažem Život a mislim na Sveti Duh koji je stajao iza moje intuicije) na istraživasnje dubljeg smisla jer mi je prethodno dao mnoga iskustva.
Iaskreno rečeno, začuđen sam krutim stavom ljudi sa područja Balkana u nastoijuanju da se drže nečega i da nikako ništa izvan toga ne smeju ni pogledati a kamo li istraživati.
Budi pozdravljen i hvala na pitanjima i sagovorništvu!