Bad_Wolf
Elita
- Poruka
- 21.926
Da zakljucavam ja ovo?
Zakljucaj, plz.
Dodje mi da

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da zakljucavam ja ovo?
Čovek ne može a da se ne nasmeje dok čita vaše argumente protiv ove inicijative.
Ljubomorno čuvate sferu roditeljstva od samaca.... Mislite da bi to što imate imalo manju vrednost ako bi svako mogao da postigne.
Osobina koja vas krasi zove se uskogrudost, sebičnost, iako niko od vas ništa ne uzima.
Ja bih voleo bih da živim u zemlji gde samica uopšte ne mora da zavisi od mene ako želi potomstvo, već može sutra da ode u kliniku, izabere donatora, izvrše joj oplodnju, onda dobije od države trudničko-poroditljsko plaćeno odsustvo kao i druge mame. Ili da ima pravo da usvoji. Ali ne, ova država je blokira u toj nameri.
jedna inseminacija u USA košta 700dolara
Know that your chance to become pregnant - if you are younger than 35 years old and in your natural cycle - is about 25% in one insemination. That means it will, on an average, take 3-4 inseminations before you are pregnant. If you are 35-40 year old you need, on an average, 6 inseminations, and 11 inseminations if you are older than 40. The risk for miscarriage is the same as in every other way to become pregnant. The risk is 19% if you are younger than 35, and sadly 44% if you are older than 40. If you are older than 45, the chance to become pregnant and give birth to a healthy child is endlessly small.
prilično obeshrabrujući podaci za starije samice koje bi na inseminaciju....
postoji sajt za besplatnu povezivanje ljudi oko donatorstva sperme gde ljudi ostavljaju oglase, kako ne bi klinikama plaćali
http://www.coparents.com
govorim o donošenju zakonske regulative kojom bi samci stekli mogućnost na rođenje deteta preko oplodnje a omogućiti im i da usvajaju decu. kao što je to regulisano i dozvoljeno u uređenim, civilizovanim društvima.
ja kao samac-samotnjak uredno izmirujem poreze i obaveze prema ovoj državi i hteo bih da me ona ne tretira kao građanina drugog reda.
i seksualnim manjinama su do skora preporučivali psihijatra, lečenje itd, ali su se oni udružili i krenuli u borbu protiv diskriminacije. dok su samci i po tom pitanju sami. ti predlažeš da se samac nekako preobrati kao da je neko ko je zastranio.
ne dozvoljavaš mogućnost da možda nije uspeo da nađe adekvatnu osobu? postoje ljudi koji mogu sa svakim a neki su teško uparivi iako bi bili odlični roditelji.
У комшилуку нам је скоро преминула једна жена у раним четрдесетим, а можда пола године пре тога је успела да усвоји дете. Исто је била самица.
Sta je sa tim detetom sada?
Prema Porodičnom zakonu, dete mogu da usvoje supružnici ili vanbračni partneri ili lice koje je supružnik ili vanbračni partner roditelja deteta.
„Izuzetno, ministar nadležan za porodičnu zaštitu može dozvoliti usvojenje i licu koje samo živi, ako za to postoje naročito opravdani razlozi“.
Kriterijum
Važno je da osoba koja nema partnera ne živi izolovano od socijalne sredine, bez komunikacije s ljudima iz okruženja. Samo druželjubive osobe,
koje imaju dobru interakciju sa okruženjem i koje su profesionalno i lično ostvarene imaju šansu da budu proglašene podobnim za usvajanje.
Ova odlika je važna i za parove, ali je važnija za pojedince.
- See more at: http://www.danas.rs/vesti/drustvo/s...u.55.html?news_id=150728#sthash.zeOjT3Zn.dpuf
..bice da je ovde koren te "diskriminacije" o kojoj pishesh, mekflaj..
e, mekflaj, sad ga pretera..ja sam prva za to da se omoguci i samcima da usvoje dete, ali ti postajes odgovoran za jedan zivot..mozes ti biti i inteligentan, dobre naravi, situiran i tako dalje, ali to dete jednog dana treba da postane socijalno bice - ne mozes ga usvojiti pa odgajati u sumi, verovatno su zato i naveli da je bitna socijalna inteligencija..
Pa i napisano u tekstu boldovano da je to bitno i za par, i za pojedinca...on se buni sto je to uopste bitno kao stavka
"Република Србија је земља свих њених грађана, равноправних без обзира на било које лично својство"
nedruštvenost je moje lično svojstvo, ne mogu zbog toga da mi brane usvajanje, prosto zato što ne postoji uzročno posledična veza između nedruštvenosti i lošeg roditeljstva
BTW, ne znam dal ste culi, eno Mara (Serifovic) hoce da bude samohrana majka dvoje dece. Podrzavate?
Pretpostavljam da polazis od pretpostavke o njenoj sexualnoj orijentaciji, a kod nje je primarno da je budala.
Nisam komentarisala nista o Mariji, samo sam rekla da je i ona jedna od onih sto su sami a hoce decu.
Pa dvoje roditelja ce uvek imati prednost. Par ce uvek imati prednost.ala drvite
ja sam za VTO i za surogat materinstvo
tu su realni mehanizmi da samci dobiju dete
a što se tiče usvajanja to je takav proces
da ako se po svim kriterijumima postave ravnopravno usvojitelji osim po pitanju (ras)parnosti, ko će onda da ima prednost?
BTW, ne znam dal ste culi, eno Mara (Serifovic) hoce da bude samohrana majka dvoje dece. Podrzavate?
Pa dvoje roditelja ce uvek imati prednost. Par ce uvek imati prednost.
Njoj ne treba dati ni ovcu na cuvanje kamoli dete
Pa dvoje roditelja ce uvek imati prednost. Par ce uvek imati prednost.
Njoj ne treba dati ni ovcu na cuvanje kamoli dete
Не видим зашто би била сама, можда нађе трајну партнерку.![]()
Ne znam samo sto je problem zenama, naci nekog, zabaviti se malo, i eto deteta na putu. Slazem se da je muskarcima teze, ali lakse im je u mnogim drugim aspektima zivota, pa mu ovo dodje kao neki danak majke prirode.
- - - - - - - - - -
Ko je Mara Stefanovic?
- - - - - - - - - -
Ahahha, sad sam skontala ko je