Grunf1942
Domaćin
- Poruka
- 3.333
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa i moj profesor biologije sekao žabu neuspavanu da bi pokazao kako reaguje,nerve i ostalo...Jel i njega u zatvor...Ali kako bi nauka napredovala ako nema rasparanja životinjskih tela?
Pa i moj profesor biologije sekao žabu neuspavanu da bi pokazao kako reaguje,nerve i ostalo...Jel i njega u zatvor...Ali kako bi nauka napredovala ako nema rasparanja životinjskih tela?
Pa i moj profesor anatomije je sekao koleginicu neuspavanu da bi pokazao kako reaguje,nerve i ostalo...Jel i njega u zatvor...Ali kako bi nauka napredovala ako nema rasparanja ljudskih tela?
Zaista bolesno.
Uzgred, s obzirom da su desetine generacija prošle kroz hiljade vivisekcija, mislim da zaista nije neophodno dalje mrcvariti životinje, zar ne?![]()
Pa i moj profesor anatomije je sekao koleginicu neuspavanu da bi pokazao kako reaguje,nerve i ostalo...
A zasto rasporuju ljudska tela? I ono zavestanje organa,da ti posle smrti sve povade mi je grozno i da te sahrane kao praznu koznu vrecu...Hajd da tokom zivota das organ zato sto zelis da pomognes najblizem,ali ovo mi je neshvatljivo...
Izvini, ali stvarno ne razumem. Kako je sekao zenu nazivo, neko to gledao ucenja radi, pretpostavljam, ili je u pitanju nesto sto izmedju redova nisam uspela da shvatim ?
Nauka trazi svoje.....