Infostan prevaranti 5% popusta za redovne platiše ne postoji!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

mario80

Stara legenda
Banovan
Poruka
76.320
Bio do infostana da obavim nešto kao upravnik i na šalteru mi instaliraju app sa kojom pratim svoje račune.

I naravno odmah mi izađe dugovanje za prethodni mesec 0,02 dinara. Dakle to dugovanje stalno izlazi ako plaćate na vreme i nema nikakvog popusta od 5%

Na moje pitanje šalteruši zašto stoji dugovanje od 0,02 dinara ona odgovara ma to je nešto bezveze. Dakle lopovi kradu li kradu!

Screenshot_2022-06-16-17-23-29-851_com.infostan.esanduce.jpg

u mojoj bivšoj zgradi dugaaačkoj na svaka tri ulaza je bilo brojilo za zajedničko svetlo
infostan je opušteno naplaćivao trostruko, edb-u prenosio trećinu a sebi dve trećine na račun
i verovatno takvih zgrada ima koliko nećeš
tacno
evo mi nemamo lift, imamo led ckiljavo svetlo, zgrada nocu uopste nije 'prometna', stavka zajednicko svetlo je po 50 din. (18 stanova)

Bio do infostana da obavim nešto kao upravnik i na šalteru mi instaliraju app sa kojom pratim svoje račune.

I naravno odmah mi izađe dugovanje za prethodni mesec 0,02 dinara. Dakle to dugovanje stalno izlazi ako plaćate na vreme i nema nikakvog popusta od 5%

Na moje pitanje šalteruši zašto stoji dugovanje od 0,02 dinara ona odgovara ma to je nešto bezveze. Dakle lopovi kradu li kradu!

Pogledajte prilog 1171712
Online uvid u infostan postoji bar 10 godina. Ti si to tek sad otkrio.

Jedino sto je novo od svih tih servisa je da mozes da vidis stanje poreza na imovinu online.

Za one koji ne znaju. Odete na https://lpa.gov.rs/jisportal/homepage

I prijavite se sa svojim korisnickim imenom i lozinkom koje koristite za eupravu ili moze i kartica sa sertifikatom ako imate (halkom, mup, posta).

I onda vidite po svim opstinama u gradu ili drzavi gde imate imovinu kakvo je stanje. Da li dugujete ili ste u pretplati. Za sad se vidi samo ova godina, pocetno stanje, zaduzenja i uplate.

Tako da nema posle iznenadjenja. :D

možda je negde pukla cevka pa voda otiče u zemlju
Šaht nije otvaran godinama obrastao u travu, pre će biti da su samo dodali nulu jer je do pre god dana bilo 4 kubika po stanu.

Online uvid u infostan postoji bar 10 godina. Ti si to tek sad otkrio.
Nisamnikada mogao da se ulogujem jer to radi 10 minuta i opet traži šifru koju kada tražiš prijavljuje grešku.

Зато ја плаћам уживо... на Инфостан нема провизије.

Попуст од 7% уредно стоји.

Сумњам да је софтвер здипио 2 паре, него је грешка начињена у процесу плаћања. Ко је откуцао погрешно... тешко је проверити када немам податке (не тражим их, то би било слање приватних података на нет).

Значи... Уплати динар више, ако можеш да укуцаш колико плаћаш. А електрика... нека те само обавести.

Ko je pravio softver za infostanove mobilne aplikacije?
Asseco ili neko opet njihov?
nije ni čudo što ne radi.
Nemoj da koristis mobilni za takve stvari.

Na racunaru je uvek radilo i stari pristup preko njihovog sajta i e.sanduce.

I jednostavnije je mnogo. Na primer otvorite racun u e.sanducetu i paralelno otvorite homebanking.

Otvorite sablon i samo kopirate dve stvari iznos i poziv na broj. I to je to. Nema greske nikad.

Nemoj da koristis mobilni za takve stvari.

Na racunaru je uvek radilo i stari pristup preko njihovog sajta i e.sanduce.

I jednostavnije je mnogo. Na primer otvorite racun u e.sanducetu i paralelno otvorite homebanking.

Otvorite sablon i samo kopirate dve stvari iznos i poziv na broj. I to je to. Nema greske nikad.
Nemam home banking imam samo atomsku bombu, može sa time?

Pogledajte prilog 1171712
placam na vreme elektronskim putem i imam popust..ne znam kako da ti nemaš

Pa sto ne placa na vreme.
Lažeš . . . plaćam svaki put čim stigne ali mi je dodato DUGOVANJE od 0,02 dinara kako nebi dobio popust! I ona prevarantkinja na šalteru infostana mi je rekla maaa nije to ništa! Znači svesno to rade lopovi! I to dugovanje se stalnovuče na svim računima ne može da se izmiri!

Poslednja izmena od moderatora:
Lažeš . . . plaćam svaki put čim stigne ali mi je dodato DUGOVANJE od 0,02 dinara kako nebi dobio popust! I ona prevarantkinja na šalteru infostana mi je rekla maaa nije to ništa! Znači svesno to rade lopovi! I to dugovanje se stalnovuče na svim računima ne može da se izmiri!
Погледај колико је било дуговање а потом погледај колику си уплату извршио.

И даље сам прилично при утиску да се десила грешка при плаћању а не у софтверу.

Naravno da moze da se izmiri. Mogao si da izmiris kad si bio u infostanu. Mogao si da trazis da ti odstampa uplatnicu pa da odes u postu ili platis online. Nego ti vise volis da kukas nego da resis problem.

Kako moze da nastane razlika ili si platio online bez 2 pare ili je postarka otkucala bez 2 pare ili si zakasnio jedan dan. Ili sto se cesto desava da utvrde neku razliku na tvoju stetu ili u korist. Recimo ove godine nije bilo grejanja par dana na NBG i onda su mi za taj stan umanjili racun za neki iznos pa sam bio u plusu.

Na kraju imas e sanduce pa vidi u kom mesecu je nastala razlika. Ako imas dokaz da si platio idi pa se zali.

Zato što si pglu kao i većina. Svi računi su plaćeni na vreme ali se u neobeleženoj rubrici u ćošku nalazi dugovanje od 0,02 dinara koje tu živi.

Sve redovne platiše imaju popust od 5% koji ne važi ukoliko postoji neko dugovanje.

Jesi ukapirao šemu? Ne verujem. U srbiji živi 1,3 miliona građana koji nisu završili osnovnu školu i onda ovakvi sistemi prevara prolaze.

Znaš li ti koliko je 0,02 dinara? Žvake su 50-100 dinara celo pakovanje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back