Informer javlja: Pobuna u NATO paktu! Tri evropske države odbile Trampov plan!!!

i
Трамп може бити разочарење тиксоглуу и Вјекославу Шешељуги. Мени не. Ништа специјално нисам ни очекивао од "Србина".

Tramp radi fantastican posao na ekonomskom samounistenju Amerike

Svima je uveo carine od 30-250%

Zato svi sada jednako mrze Ameriku iz dna duse

Pa zar to nije sjajno?

pa ja nisam napisao nista uvredljivo

napisao sam "pukli su" a ti si izmenio moj tekst kao da sam ja napisao to sto pise u uvodnom tekstu
Nemoj opet da lažeš, znam da voliš, ali nemoj.

Napisao si "pukli su", a posle toga jednu prilično ogavnu uvredu.

Da ne bi bilo da ja samo dajem poene (a mogao sam), ja sam samo izmenio tekst i uklonio gadost.

20250716_124143.jpg

Pukli su opet po milioniti put!

Šta je vaš komentar na ovu Informerovu informaciju?
Ogromne pare se trose na naoruzanje za ukrajinu, do sada je potroseno oko 180 milijardi dolara i to uglavnom se koriste ruske zaplenjene pare (oko 500 milijardi dolara)
Nije cudo da i EU drzave oce da uzmu deo tih para i naplate svoje oruzje koje ce slati ukrajini.
Ispada da je najveci finansijer ukrajinskog naoruzanja - Rusija

Ogromne pare se trose na naoruzanje za ukrajinu, do sada je potroseno oko 180 milijardi dolara i to uglavnom se koriste ruske zaplenjene pare (oko 500 milijardi dolara)
Nije cudo da i EU drzave oce da uzmu deo tih para i naplate svoje oruzje koje ce slati ukrajini.
Ispada da je najveci finansijer ukrajinskog naoruzanja - Rusija

Rusija uzima 1100 milijardi zapadne imovine

Rusija uzima 1100 milijardi zapadne imovine
to su uglavnom stolovi, stolice, rostilji... od preko 10.000 mekdonalds restorana u rusiji, ima zamrznutog ponfrita i pljeskavica, frizidera... u magacinima imaju nekoliko stotina milijardi vrednosti koka kole i fante
Rusi su u zapadnim bankama ostavili novac i zlato, zapad je u rusiji ostavio robu, mislim da oko 200 milijardi dolara blata je zapad odneo u rusiju da bi pravili cigle, i to blato im je rusija za[plenila

to su uglavnom stolovi, stolice, rostilji... od preko 10.000 mekdonalds restorana u rusiji, ima zamrznutog ponfrita i pljeskavica, frizidera... u magacinima imaju nekoliko stotina milijardi vrednosti koka kole i fante
Rusi su u zapadnim bankama ostavili novac i zlato, zapad je u rusiji ostavio robu, mislim da oko 200 milijardi dolara blata je zapad odneo u rusiju da bi pravili cigle, i to blato im je rusija za[plenila

NATO se RASPADA

Back