Informer javlja: Pobuna u NATO paktu! Tri evropske države odbile Trampov plan!!!

Šta je vaš komentar na ovu Informerovu informaciju?

Zamisli imaju različite stavove, kako je to moguće, pita se svaki ljubitelj istočnih despotija i doktrine jednoumlja ;)

Predlog Markona, da se razvija sopstvena evropska odbrana, je logičan i razuman. Ali dok se to ne desi, neka kupuju ono što im je na raspolaganju.

Zamisli imaju različite stavove, kako je to moguće, pita se svaki ljubitelj istočnih despotija i doktrine jednoumlja ;)

Predlog Markona, da se razvija sopstvena evropska odbrana, je logičan i razuman. Ali dok se to ne desi, neka kupuju ono što im je na raspolaganju.
Pa nemaju iste stavove ni Rusija,Kina,Iran...znaci,demokratija i tamo vlada

Готови су. Овај пут сигурно.
Опет,
Као и у небројено претходних случајева. Да се кладимо да ће и сутра пропасти, у новој слаткој темилици?
Пропаде Трамп! А ономад је носио мајице. :super:
Трамп Србин.jpg

Као и у небројено претходних случајева. Да се кладимо да ће и сутра пропасти, у новој слаткој темилици?
Пропаде Трамп! А ономад је носио мајице. :super:
Pogledajte prilog 1756893

Трамп нам је велико разочарење.

Велико.

А богами и Русима.

Трамп нам је велико разочарење.

Велико.

А богами и Русима.
Трамп може бити разочарење тиксоглуу и Вјекославу Шешељуги. Мени не. Ништа специјално нисам ни очекивао од "Србина".

Трамп може бити разочарење тиксоглуу и Вјекославу Шешељуги. Мени не. Ништа специјално нисам ни очекивао од "Србина".

Вјекославу није. Он је члан НАТО нације, само се фолира.

Uklanjamo uvrede i prostakluke, to je zahtev od nadređenih. Samo piši kulturno i s ljubavlju o svim našim prijateljima od Hrvatske preko Amerike do Albanije, i onda nema šta da se menja.

pa ja nisam napisao nista uvredljivo

napisao sam "pukli su" a ti si izmenio moj tekst kao da sam ja napisao to sto pise u uvodnom tekstu

Uklanjamo uvrede i prostakluke, to je zahtev od nadređenih. Samo piši kulturno i s ljubavlju o svim našim prijateljima od Hrvatske preko Amerike do Albanije, i onda nema šta da se menja.
Осим форума. Срећом, ипак није тако и не морамо лепо да пишемо о твојим пријатељима, а нашим непријатељима. Бар до сада нисмо морали.

Back