Informatika

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Demijurg

Poznat
Banovan
Poruka
7.211
Potrošači, niste u obavezi da plaćate osiguranje fakturisano na decembarskom računu JKP „Informatika“.

Više o tome ovde:

http://potrosac.info/novosti/potros...risano-na-decembarskom-racunu-jkp-informatika

Ne dajte reket lopovima. Dosta je bilo...

I pored svega toga ja doživim i ovo...

Račun, bez „reketa“, iznosi 5662.oo RSD. I ja šalteruši dam račun i 6000.oo RSD, i još sitno 62.oo RSD, da joj izađem u susret, očekujući kusur od 400.oo RSD. Gužva ogromna. Ispred ulaza stoji 20-ak ljudi. Obezbeđenje pušta po nekoliko unutra.

Sve se događalo juče.

Iza mene neki nervozni deda, jedva čeka da plati račun i izađe vani. I meni šalteruša još nije vratila račun i kusur, a on se zaleće i pruža svoj račun. I ona koristi priliku da mi ne vrati kusur od 400.oo RSD. I ja joj velim, uzimajući račun, kako se neću pomeriti sa šaltera dokle god mi ne vrati mojih 400 dinara. I tačka. I ona me pita: „A jesam li vam vratila kusur?“ Stara lopovska fora. Pri tom levu ruku drži ispod nekih papira. Ja postajem bezobrazan, insistiram da mi vrati kusur. I ona na kraju viče: „Obezbeđenje!“ Dotrčava momak pred šalter i ona se žali na mene u stilu da je ometam i tako to. On pita o čemu se radi i ja kažem da hoću da mi vrati mojih 400.oo RSD. Ona kaže da je vratila. Ja kažem da nije, a ljudi koji čekaju potvrđuju. I momak iz obezbeđenja veli da rešimo stvar ili on zove policiju. Ja pristajem na to da zove policiju, te da ću tražiti da se pogleda snimak sa tačnim vremenom transakcije. I ona u tom momentu izvlači levu ruku ispod papira, sa tačno 400 dinara, i vraća mi kusur, crveneći u licu.

Ovo je prešlo sve granice. Morate otvoriti četvore oči kad god plaćate bilo kakav račun i imate posla sa bilo kakvom šalterušom. Pa po nekom lopovskom bontonu trebalo bi da se uvaži i poštuje to što joj neko da sitno, da joj izađe u susret, da mu vrati okruglu svotu novca, sa dve novčanice, a ne gomilu novčanica i kovanica...

Šta se javljaš? Smeta ti što neću da platim reket i što ne dam kusur šalterušama? Ne razumem kakva je tvoja uloga u celoj ovoj priči? Mislim... šta pokušavaš? I šta ćeš preduzeti po tom pitanju što nikada u životu neću platiti reket i odreći se kusura? Dakle?

Prdnem ti na sigurnosnu kameru, na sve kasirke i na njihovog šefa.
farting_smiley.gif

Blago tebi kad te petogodišnjak ovoliko delje i dere, uzduž i popreko, a uopšte te nije zvao da te delje i dere; sam si se poturio. Razvalio te ki svinja masnu vreću. Jadan tvoj nivo kad te očerupah da ti perje leti na sve strane. :aha:

Ovako. Uzmeš datum kad si prvi put tucao (ako nisi junfer, a verovatno jesi), sabereš sve brojeve, kreneš kod baba Kurane da ti gleda u pasulj, ubaciš u prvu kad ideš uzbrdo, u petu kad ideš nizbrdo, sabereš sa vremenom za koje stigneš kod nje, pomnožiš sa parama koje joj daš, podeliš sa parama koje si planirao da joj daš, oduzmeš temperaturu vazduha, sabereš sa korenom iz vazdušnog pritiska - i eto ti ga odgovor... nepogrešivo... A to srce pošalji svom dlakavom partneru, kad se budete spremali za gej paradu, ja ti žuborim na njega.

Ovako. Uzmeš datum kad si prvi put tucao (ako nisi junfer, a verovatno jesi), sabereš sve brojeve, kreneš kod baba Kurane da ti gleda u pasulj, ubaciš u prvu kad ideš uzbrdo, u petu kad ideš nizbrdo, sabereš sa vremenom za koje stigneš kod nje, pomnožiš sa parama koje joj daš, podeliš sa parama koje si planirao da joj daš, oduzmeš temperaturu vazduha, sabereš sa korenom iz vazdušnog pritiska - i eto ti ga odgovor... nepogrešivo... A to srce pošalji svom dlakavom partneru, kad se budete spremali za gej paradu, ja ti žuborim na njega.

Kaži toj babi što te čuva dok su ti ćale i keva na poslu, da vlaška magija nije za dečicu. :heart:

Eh da znaš da je kasno, evo već pola tri.... Samo da ti kažem da ti u ćoroskopu piše da će sutra kasirka opet da poba da te zajebe, ti ćeš to naravno prrimetiti...ali nećeš primetiti kad ti maznu novčanik..;) Pazi se...buhahahaha...

P.S.
Moderatorki se izvinjavam za spam, ali prosto ne mogu da odolim da se zabavim kad su ovakvi pacijenti u pitanju. Laku noć...:bye:

Eh da znaš da je kasno, evo već pola tri.... Samo da ti kažem da ti u ćoroskopu piše da će sutra kasirka opet da poba da te zajebe, ti ćeš to naravno prrimetiti...ali nećeš primetiti kad ti maznu novčanik..;) Pazi se...buhahahaha...

P.S.
Moderatorki se izvinjavam za spam, ali prosto ne mogu da odolim da se zabavim kad su ovakvi pacijenti u pitanju. Laku noć...:bye:

Eh, da znaš da si rob Fotošopa... Ne mereš mi ništa, narugaću ti se na svakom koraku, kao do sada.

Chat između Photoshoponje (kompleksaša) i Photoshopulje (kompleksašice), vođen jutros, u trajanju od jednog minuta, dok su jedno drugom bili na listi prijatelja.

Kompleksašica: Šta bre 'oćete vi muškarci što imate samo dva mudašca?! Kad budete imali tri onda mi se javite!

Kompleksaš: Šta bre 'oćete vi žene što imate samo dve sisice?! Kad budete imali tri onda mi se javite!

Kompleksašica: Ae odjebi bre nakazo! Znaš li ti bre ko sam ja?!

Kompleksaš: Ae bre nakazo nemam pojma ko si bre ti!

Kompleksašica: Obrisaću te sa liste prijatelja!

Kompleksaš: Obrišeš mi bulju!

Kompleksašica: Brate, ti si lud! Ja te žalim!

Kompleksaš: Mojne da me bratiš da ti ne bi' pokaz'o šta je incest! Žali ono na šta piškiš!

Kompleksašica: Možeš samo da sanjaš bre!

Kompleksaš: Možeš samo da sanjaš bre da ću da sanjam govna bre!

Alt Gr... Shift... Delete...

Kompleksašica (sebi u bradu): Jao bože što nemam tri sisice!

Kompleksaš (sebi u bradu): Jao bože što nemam tri mudašca!

Kompleksašica (sebi u bradu): Idem sad u photoshop da namontiram sebi tri sisice.

Kompleksaš (sebi u bradu): Idem sad u photoshop da namontiram sebi tri mudašca.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back