Informacije o civilnoj vojsci?

da sam ja musko,sluzila bih civilno.
ne znam zasto maltretiratil ljude mesecima,uciti ih sta,da ciste puske,wc,da jedu ustajalu hranu,i pate se sa idiotima... :roll:
ja sam za profesionalnu vojsku,pa ko voli da ratuje,ubija i bude placen za to,slobodno. :roll:
a da teras nekog ko nema ni najmanju zelju da se zayebava po vojsci i tako gubi vreme je cista glupost. :roll:
uzgred bas imam odbojnost prema uniformi,prema vojnicima i policajcima a posebno prema onima koji se tripuju da su neko i nesto,da su mnogo muzevni zato sto idu u vojsku.
ta vojska nikad nista dobro nije donela,a mnogo dobrih ljudi je izginulo ni zbog cega. :x

ivica77:
Moze li se za vreme sluzenja civilnog vojnog roka (tacnije pri kraju roka) izlaziti van zemlje (na letovanje)? Postoji li neka posebna procedura?

Ne znam da li je ko pametno odgovorio, mrzi me da citam. Postoji mogucnost uz odobrenje, pa je nabrojano ko sve moze da odobri. Informisi se na sajtu Ministarstva odbrane ili Vojske, zaboravih gde sam procitao pre par dana. Nadam se da ti jos nije kasno za letovanje.

poz

Evo...odgovora za Majce...Juce mi je bata otisao....za Aleksinac...najjuznija i njtuznija opcija.....Plakala sam kao kisa....narocito zbog price koju sam i dozivela i vec ovde opisala...a ja i bata smo strasnooooooo vezani......Inace je prgavog karaktera sto uglavnom ne izlazi na dobro...pa se zbog toga jos vise brinem.....:-(

Elem , ako iko sa sigurnoscu zna da mi kaze koliko septembarcima traje stvarno vojni rok i da li je smanjen na 6 meseci (a izgleda da nije , jer nije izglasano) neka mi kaze....a i zanima me kakva je -tortura- sto se tice Aleksinca, sta je sa prekomandama....kolika je mogucnost da ga sada posalju na Kosovo......?????...:-(

Suzi, i ranijim klasama (neću da ti kažem kako znam :lol: ) je smanjivan rok tek negde pri sredini ili kraju služenja, tako da mi je postalo očekivano i normalno to njihovo zayebavanje ljudi.

Na Kosovo nema ulaska naše vojske do daljeg. A i kad bude, ima ko će rado ići tamo - ništa se ne brini :wink:

majcheki:
Suzi, i ranijim klasama (neću da ti kažem kako znam :lol: ) je smanjivan rok tek negde pri sredini ili kraju služenja, tako da mi je postalo očekivano i normalno to njihovo zayebavanje ljudi.

Na Kosovo nema ulaska naše vojske do daljeg. A i kad bude, ima ko će rado ići tamo - ništa se ne brini :wink:

Pa, komsinice, ;-), hvala ti na lepim predvidjanjima....Iz tvojih usta u Bozije usi.......;-)

Back