Informacija

Informacija. Moc..ili Prokletstvo.
Kolega mi danas kaze- ista si moja majka...sve znas!
Iako nekad ne zelim (vrlo rijetko) sve informacije, na ovaj ili onaj nacin, zavrse kod mene. Sekretarica je na odmoru..prvi dan..i telefonska centrala je vec u kvaru..trazim manual tamo gdje mi je ona rekla..iii nailazim na njenu novu aplikaciju za posao..u kojoj se predstavlja kao PR nase male firme...Kako da ne...za vise od dobar dan i dovidjenja nije...zaboravlja da prenese poruke, mijesa vremena sastanaka...i niko koga zove joj se ne javlja na telefon. Kad ja nazovem- ili cudom ili Marfijevim zakonom...meni se ljudi automatski javljaju.
Drago bi mi bilo da dobije taj posao. Ja bih joj dala divnu preporuku. Samo neka ide. Sto dalje.
Informacija. Prokletstvo.
Bivsi decko- usrecio se prije mene. Zaljubljen je. U Ruskinju. ***..sto voli strankinje. Vjerovatno da nas uci...jeziku..to jeste nekako seksi. On nije lijep..i nije zgodan...i posao mu srlja velikom brzinom dolje. Kriza je..u gradjevini vise nego igdje. I sebican je. I nervira me...sto se zaljubio...prije mene. I nervira me...sto sam to morala da saznam...
Informacija...moze li ponekad neka da me zaobidje?!

Back