Inforatnici

Poruka
8.713
Navodno je Švabov svetski ekonomski (namerno mala slova) objavio da su zaposlili nekoliko stotina hiljada ljudi da ide po društvenim mrežama, forumima itd, da se bore protiv "fake news".

Ne znam ništa detaljnije o tim inforetardima, čak ni da li je priča tačna. Dosad su uvek bile teorije o "botovima", ali ovo je KAO od višeg reda i maltene zvanično. Zna li ko je li to tačna informacija? I, ako jeste, kako gledate na nju?

Ako je tema promašena, nek modovi rade svoj posao.

Пошвраљај темама о Украјини, Сирији, Либији, Ираку, Јемену, Русији, САД или ЕУ па ћеш извући закључак. Грешка у уводном посту "da se bore protiv "fake news"" или да шире "fake news"? Клаус је познати "човјекољубац". Наравно уз Ђерђа и остатак екипе "изабраних".

Ako je tema promašena, nek modovi rade svoj posao.
Мора да познајеш гомиле области из науке, религије, војске и инфо технологије ...

Оће да угасе слободни интернет Илуминати... прво ће будале да оффлајнују, а онда и нормалне ал неподобне и бескомпромисне људе...

Ти бескомпромисни воријорси су они који нема шта да изгубе или се не плаше да гину за истину, а то смета НСП који ће бити чист сатанизам, једноумље и болешчина на интернету...

КАд угасе овај лако хакљиви нет, увешће строго контролисан... прво фејкере, па даље

https://www.************/channel/XfZSllvprC9P/

Пошвраљај темама о Украјини, Сирији, Либији, Ираку, Јемену, Русији, САД или ЕУ па ћеш извући закључак. Грешка у уводном посту "da se bore protiv "fake news"" или да шире "fake news"? Клаус је познати "човјекољубац". Наравно уз Ђерђа и остатак екипе "изабраних".
Кисинџера тј. главно зло си заборавио...

Navela sam njihove reči, "da se bore". Naravno da ne mislim da je to tačno - ako je ova informacija tačna. A da budem iskrena, začudilo bi me da nije. "Borba protiv fake news" se vodi već godinama na nekadašnjem fejsbuku, na tviteru, na yt itd itd.

Navela sam njihove reči, "da se bore". Naravno da ne mislim da je to tačno - ako je ova informacija tačna. A da budem iskrena, začudilo bi me da nije. "Borba protiv fake news" se vodi već godinama na nekadašnjem fejsbuku, na tviteru, na yt itd itd.

Ха! Идемо Сузи о`ма` у контранапад.

Украјини је најбоље да се већ данас одлучи да ли ће прво капитулирати па онда банкротирати, или ће

прво банкротирати па онда капитулирати. Данас јој је Запад послао јасну поруку преко Бориса Џеја да их

боли дупe за њих. То јасно види свако ко испрати рад десне руке Бориса Џеја од 6 до 9 секунда овог видеа:

https://www.************/video/Qpfb7DGNGecC/

У почетку, ово се могло видети у свим извештајима, али инфоцензори су нашли да је ово у ствари врло поверљива

порука приватне природе па су је избрисали из готово свих извештаја.

Али смо ми зато ту, да унесемо светлост Истине у таму Запада.

По препоруци Сузи са Крсте американско Министарство безбедности на челу са господином

Алехандром Мајоркасом укинуло је Одбор за управљање дезинформацијама.

https://www.dhs.gov/news/2022/08/24...hs-terminates-disinformation-governance-board

Велика победа слободарског света у борби против цензуре!

(Сузи `ајд отвори тему о Асанжу па да ослободе човека.)

По препоруци Сузи са Крсте американско Министарство безбедности на челу са господином

Алехандром Мајоркасом укинуло је Одбор за управљање дезинформацијама.

https://www.dhs.gov/news/2022/08/24...hs-terminates-disinformation-governance-board

Велика победа слободарског света у борби против цензуре!

(Сузи `ајд отвори тему о Асанжу па да ослободе човека.)
Беше то министарство требала да води она вришталина Нина Јанкович? Американка украјинског порекла.

Беше то министарство требала да води она вришталина Нина Јанкович? Американка украјинског порекла.
Da, Ministry Of Truth. Ali to je jako loše prošlo kod američanske javnosti (zamisli to!) pa su odustali. Bar u tom obliku, naravno.

Meni je ova vest bila zanimljiva obzirom da već mesecima gledam gomile, desetine u najmanju ruku, botova s imenima kao Darko Darkić(koji je čuven) i onih koji u svom blaženom neznanju pokušavaju izgledat ko Srbi, pa se nazovu "Petar Jovanović" ili "Jovan Petrović" a pišu zagrebačkim slengom ili čakavski, što je s jedne strane urnebesno za gledati a s druge ume i da iznervira. Uvek je bilo botina i spamera, međutim, ovo sad izgleda skoro kao nešto organizovano. Postoje ljudi koji tvrde da i jeste organizovano, da ne ulazim sad u detalje kako i zašto.

Tu postoje dva rešenja: ili masa ljudi iz Cro (uglavnom su iz Cro), jednog manjeg dela Federacije, i lažne države Kosovo, nema pametnija posla nego da 24 sata visi po srpskim kanalima i ostavlja desetine komentara na svaki obzirom da su, božemoj, do TE mere zainteresovani oko dešavanja u Srbiji bez obzira radi li se o ceni malina ili mitingu za Rusiju - ili ih je neko organizovao i platio da to rade - obzirom da poznaju jezik (odnosno, stranci veruju da ga poznaju), pa šatro mogu proć za Srbe. Ne mogu, naravno, ali šta zna mali Tomi iz Alabame koje su razlike između ekavice i ijekavice.

Ta ideja o inforetardima, kako ih zovem, uopšte nije toliko smešna koliko se na prvi pogled čini, jer masa ljudi ne ume da prepozna botove, već ulazi u rasprave s njima i slično. Kad bi bilo naširoko poznato da postoje ljudi koji su plaćeni da šire švabove ideje, većina ljudi bi pažljivije čitala komentare i postove i ignorisala ih, čime bi im učinak bio vrlo mali. Međutim, ovde je pasija da se svemu pristupa sa sprdnjom pa se posle češemo, tako da.. U stvari, kad razmislim, ovo je skroz nebitna tema, kao što je ljudima u ovoj zemlji malo šta bitno zapravo.

Back