Info ... RIBOLOV .. :)

A ona slika. Nešto mi je malo čudno, zelenilo, a i da šaran uzme tako rano. Moguće, jezero, pa se voda brže greje. Ja kako znam od svetskog prvenstva je zabrana. Kupujem redovno časopise i pratim, nisam šaranđija, ali ne verujem da bi mi promaklo otvaranje. sigurno bi bila najava i uslovi oko pecanja itd.

Bio danas na Adi... Malo vozio bajs...
Ribolov je dozvoljen "samo u ogradjenom delu jezera i po sistemu uhvati pa pusti". Tako bar pise na ogradi... Ribolovaca ima dosta. Ulova, verovatno ali posto su cuvarke uglavnom u vodi sumnjam da je ono "pusti" bas svako shvatio... Mozda je babuska dozvoljena za izlov... Mozda cuvaju cverglane, nisam zagledao. Problem je sto nisam znao gde i koga da pitam za ribolov tamo, pa ako iko ima neku "vezu" na Adi i/ili zeli da podeli informacije bilo bi lepo

Ma, znam sve. Važi dozvola za ''Zapad'' i dozvoljeno je u ograđenom delu na ''uhveti i pusti''. Hvatao se šaran pre nekih nedelju-dve dana dok ono zadnji put nije zahladilo. Pričaju da će posle mresta da puste da se peca po celom jezeru, samo se ja pitam ko će to da kontroliše!?

Back