Инфлуенсерка убијена на вратима, убица био прерушен у возача доставе

Sensei

Master
Moderator
Poruka
88.944
Инфлуенсерка на друштвеним мрежама брутално је убијена од стране човека који се представљао као курир у њеној кући у Колумбији.

Марија Хосе Еступињан Санчез (22) је упуцана из непосредне близине након што јој је пришао човек са лажним пакетом.

Трагична пуцњава се догодила док је излазила испред куће у насељу Ла Ривијера у Кукути - близу границе са Венецуелом.

Метак ју је погодио директно у десну јагодичну кост, према локалним медијима.

Снимци безбедносних камера из насеља показују како осумњичени бежи након пуцњаве.

Еступињан је убрзо након инцидента пребачена у болницу, али је нажалост преминула од задобијених повреда.

Полиција верује да би њена смрт могла бити повезана са саслушањем којем је присуствовала раније овог месеца, на којем је наводно сведочила против свог бившег партнера у случају породичног насиља.

Можда је требало да добије одштету од 30 милиона пезоса (7.100 долара/5.400 фунти), известио је NDTV.

Бивши дечко се сада истражује као главни осумњичени у случају, али до сада нису потврђена хапшења.

1747681990276.png

Еступињан је у време своје трагичне смрти била у седмом семестру студија медија на Универзитету Франсиско де Паула Сантандер.

Желела је да постане ТВ водитељка и радила је као модел упоредо са студијама.

1747682089085.png

Насиље засновано на полу је „широко распрострањено“ у Колумбији, према подацима групе за кампању Human Rights Watch.

Њен извештај о земљи из 2023. године каже: „Недостатак обуке и лоша примена протокола лечења ометају благовремен приступ медицинским услугама и стварају препреке за жене и девојчице које траже негу и правду након насиља.

„Починиоци злочина заснованих на полу ретко се позивају на одговорност.“

U moje vreme ni Madjarice nisu imale ovako debele obrve, samo madjari...a sad se utrkuju koja ce vise da izgleda kao muskarac...da ima ogromne obrve, da ima sto vece usne, da ima jake celjusti , i sto vece dupe...ej kad sam cuo da drugarica poznanice ide da joj ugrade dupe....jer nema dupe a ima kantu...bukvalno, tacno naucis da razmisljas kao Srbin....sve sto je izvitopereno nije ti strano..

Nije ni taj normalan cim ju je ebo....

Ми смо на најбољем путу да постанемо исто то у Европи.
Najobičnija budalaština. Mi smo za te države raj na zemlji. Ali dobro, kad treba opljunuti onog političara kog mrziš i najveće laži su ok. Sledeće je valjda da je Vučić kao Hitler. Patetično.

Najobičnija budalaština. Mi smo za te države raj na zemlji. Ali dobro, kad treba opljunuti onog političara kog mrziš i najveće laži su ok. Sledeće je valjda da je Vučić kao Hitler. Patetično.
Хитлер је био Мексиканац? Нешто не бих рекао. :mrgreen:

Ko zna kako bi ovde bilo da nije bilo SFRJ.....to je malo pripitomilo divlje ljude balkana...inace bi bilo svasta....Sad ih sprecava to sto idu u EU inace bi se poklali kao u USA, ne bi se znalo ko sme da udje u kafic...

Back