aeternum
✿ forever and ever ✿
- Poruka
- 26.101
Ne znam zasto se oni nazivaju influenserima na temelju broja gledanosti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa, na osnovu broja pratilaca i pregleda.. mislim, super sto im to uspelo..Ne znam zasto se oni nazivaju influenserima na temelju broja gledanosti.
da ali je glupo da se neko naziva influenserom samo na temelju broja pratilaca...pa, na osnovu broja pratilaca i pregleda.. mislim, super sto im to uspelo..
mislim da ako nisi popularan, mne mozes da budes influencer...da ali je glupo da se neko naziva influenserom samo na temelju broja pratilaca...
oni su samo popularni postali
neki na temelju glupog sadrzaja
na primer Lea Stankovic tako prazna devojka...
pa to po cemu su oni influenseri ako lose uticu na decumislim da ako nisi popularan, mne mozes da budes influencer...
ne znam ko je ta Lea Stankovic, mozda neka klinka..
i da kao sto je popularan npr Baka prase koji je nevaspitan i smor, ali deca to vole
po popularnosti tj broju pratilaca medju decom...ko je rekao da ako ih zovu influenseri to mora da bude neko savrsen!pa to po cemu su oni influenseri ako lose uticu na decu
ne da bude savrsen nego da u necemu utice pozitivnopo popularnosti tj broju pratilaca medju decom...ko je rekao da ako ih zovu influenseri to mora da bude neko savrsen!
uticu pozitivno ali na narcisoidnost kod ljudi..ne da bude savrsen nego da u necemu utice pozitivno