Influenseri

LastGentleman

Primećen član
Poruka
911
Zašto dopuštamo influneserima da utiču na naš život?
Veliki broj njih nemaju nekakav Bog zna kakav visok stepen obrazovanja,
međutim poseduju određeni šarm i mogu biti zanmljivi za gledanje razonode radi.
Ali zašto bi im dopustili da nam govore kako da živimo i šta da radimo.
Koja je onda svrha škole i generalno učenja na sopstvenim greškama i životnim iskustvima,
koja nas stimulišu da mislimo svojom glavom umesto što uzimamo zdravo za gotovo nešto što
određena indviduala prosipa na internetu? Na taj način zatupljujemo samo sebe i limitiramo
svoj razvoj kao pojedinci.

Očajanje do nivoa "gde je takvo musko da renovira sve sto treba" te "zasto moj (neko,ko vec,nema veze,muski,zensko) nije sposoban da ovako sredi nekretninu
,obezbedi pare ako vec nema za novu".

Nisam musko niti mogu da budem te bi muski trebali da se bave muskim poslovima ~ kako Vesic ima pare,sponzore ti neki muski ostali ne?
Sta je caka,fora koju precutkuju?

@LastGentleman ovde sam se shebala kao niko nikad,(poznata je te ima mnogo drustva),dakle zajedno su skupili pare,otisli (to je prica,ako se dobro secam).

Toliko prica deluje suplje,prazno i ostaje pitanje kako obicna osoba za sve decenije rada nema para da ode.
Influenseri imaju,odakle?

Juce je bilo u jednoj emisiji
Pametno dete kaze svom ocu , ti si se mucio da ja ne bih morao da zivim kao ti
glupo dete kaze svom ocu , ja cu biti kao ti.
A glup otac kaze detetu , izrode ti nisi kao ja...

Inace to je mehur koji raste i ako dodje pravi covek puci ce kao nista...svi followeri ce popadati , jad i beda svako za sebe, a influenseri ce preziveti....

Ovako 21 godina, parice, tezgice, ovo ono , svasta tu moze da se odradi a ne plati , a i kad se plati , skupo se naplati...

Zašto dopuštamo influneserima da utiču na naš život?
Ali zašto bi im dopustili da nam govore kako da živimo i šta da radimo.
Koja je onda svrha škole i generalno učenja na sopstvenim greškama i životnim iskustvima,
koja nas stimulišu da mislimo svojom glavom umesto što uzimamo zdravo za gotovo nešto što
određena indviduala prosipa na internetu? Na taj način zatupljujemo samo sebe i limitiramo
svoj razvoj kao pojedinci.
Pojavom interneta smo dobili mogućnost da svoju privatnost izložimo javno. Neki su tu mogućnost debelo naplatili a izgleda da je u prirodi ljudi da zavire u tuđe živote i tako pobegnu iz svog praznog života..

Много блеје нарциосоидни клинци и пунолетни малоумници...

Ево јуче је израелска војникиња снимала у лајв стрим своје пластике групну шетњу, трагикомично - неприметила да је одводе у заробљеништво и групну смрт терористи из Хамаса, све док јој није узет мобилни из руке...

Буквално хиљаде њених у њу блејача, је гледало како је насмејану воде у смрт, трагикомедија

Back