INFLACIJA KULTURE GOVORA,U OBRACANJU POJEDINIH POLITICARA JAVNOSTI !

Vec postaje zaista iritantno,kako se nasi pojedini politicari,obracaju jedan drugome,preko raznih javnih medija.Ne upustam se u konstatacije,kome politickom
pravcu pripadaju po politickoj orijentaciji.Reci kao sto su npr.Mafijasi,lopovi,banda fasisticka,izdajnici...itd.itd. postao je uobicajen vokabular dobrrog dela ljudi,koji
se aktivno,na jednoj ili drugoj strani,bave politikom kao profesijom.Nije onda cudo.sto vecina ljudi u srbiji,sa dubokim prezrenjem govori o SVIM politicarima,ne
prastajuci nikome,sto je jednu profesiju,koja je nekada bila postovana,sada srozana na najnizi nivo ne-postovanja.!

Recnik rulje, pa sta? Da nece mozda gospojca Lord da procita intelektualni forum i krstarice?
Gospojca koja bi muskarcima drzala slovo, zaboravlja ko je insistirao da se stvari nazivaju onakve kakve jesu.
A za politicki recnik zaboravlja da nije vise u komunizmu vec je u parlamentu , tabloidima i mrezama stalna borba za publiku i da su politicari glumci realisti za razliku od glumaackog poziva. I nesto se ne secam da je ukazivala na recnik umetnicke elite "koja se ne bavi politikom", a na kraju vulgarno je predstavljati se muskim nickom.

Recnik rulje, pa sta? Da nece mozda gospojca Lord da procita intelektualni forum i krstarice?
Gospojca koja bi muskarcima drzala slovo, zaboravlja ko je insistirao da se stvari nazivaju onakve kakve jesu.
A za politicki recnik zaboravlja da nije vise u komunizmu vec je u parlamentu , tabloidima i mrezama stalna borba za publiku i da su politicari glumci realisti za razliku od glumaackog poziva. I nesto se ne secam da je ukazivala na recnik umetnicke elite "koja se ne bavi politikom", a na kraju vulgarno je predstavljati se muskim nickom.
Stvarno gospojica? Bila sam u zabludi...mislila sam da je čelavi, dežmekasti deda sa gronikom...bar je takvu sliku odavno imao kao avatara, sada se krije iz slađanih mlađanih sa bu-bu ustašcima....
inače, bio deda, ili gospojica, možda vanzemaljac, važi za istraumiranog forumaša bez i trunke kulture... to mu se vidi čak i po nepismenosti, iako je prilično elokventan...ali to ne označava kultivisanost, pre traumu u ranom detinjstvu...
Znači, gospojici nedostaje kultura naših političara? ovo je vic godine!!!
:zcepanje: :tease::tease:

Gospodjo.Vi ste pobrkali babe i zabe.Moj post upravo govori o teskoj nepismenosti nekih politicara,koji ipotrebljavaju reci,koje su zabranjene
za javno prikazivanje na medijima.To su najcesce reci:idioti,fasisti,kvinslizi,lopurde,banditi itd,itd...Ali o cemu vi pisete??? Ocigledno,da vi imate
neke smetnje u sagledavanju trenutne situacije.Ocigledno je,da imate "prikazanja" halucinantnog karaktera.

Gospodjo.Vi ste pobrkali babe i zabe.Moj post upravo govori o teskoj nepismenosti nekih politicara,koji ipotrebljavaju reci,koje su zabranjene
za javno prikazivanje na medijima.To su najcesce reci:idioti,fasisti,kvinslizi,lopurde,banditi itd,itd...Ali o cemu vi pisete??? Ocigledno,da vi imate
neke smetnje u sagledavanju trenutne situacije.Ocigledno je,da imate "prikazanja" halucinantnog karaktera.
Čitam vaše prostakluke na ostalim podforumima, neke meni direktno upućene rečima koje su zabranjene za prikazivanje u medijima...ovde se očigledno tolerišu, što vi svojski koristite... Vi! Bilo ko da ste iza te sličice ste jedan od najnekulturnijih forumaša koje sam imala nesreću da čitam i zamolila bih vas da mi se nikada, ali
NIKADA više ne obratite ni insinuacijom... Sa vama i vama sličnim mentalnim siledžijama ne želim da imam nikada više nikakav dodir. Ni u halucinacijama i prikazanjima, kako vi to tumačite.
Iskreno, smeta mi i žao mi je što uopšte i boravite na blogu. Najbolje bi bilo da ordinirate na drugim mestima...ostavite bar ovaj blog da "pati" za vama i kulturom koju širite oko sebe...
Hvala unapred! Ali - zaista hvala!

Draga Gospodjo SORADZE. Veoma mi je zao,sto ste se malo uzrujali (ali to je normalno,za vase godine).Najverovatnije ste pogresno protumacili
neki moj post,koji nije bio upucen Vama.Ja sam na ime,pisao o nekulturi izrazavanja,koje neki politikanti,preko javnih medija,salju jedan drugom
prostacke uvrede.Sto se tice licno Vas,i dalje ce mi biti ugodno,da "ukrstimo koplja",u svrhu resavanja nekih tekucih pitanja i problema,koja se ticu
cele nase zajednice.Svako Vase misljenje,a pogotovu pohvale izrecene na racun mog vise nego uspesnog delovanja na Forumu,bice mi cast
i zadovoljstvo,sto zelite da i dalje saradjujemo ovako uspesno,kao sto smo to cinili do sada.Saljem Vam ovim putem,srdacan pozdrav,sa zeljom
za Vas dalji literaran napredak.Uvek Vas postovalac...Lord gledston

Poslednja izmena:

Back