Bjankilina
Domaćin
- Poruka
- 3.628
Caos, izvinite sto smaram imam jedno pitanje za vas, malo sam paranoicna. Pre par nedelja moj sin od 3 godine se opekao na pec na guzi, fino se ispekao. Sve smo sanirali ma mazali i slicno posle par dana, otisao je na izlet sa vrticem. Tamo su ga isto pazili, sve mu lepo oprali namazali i super je krenulo da zarasta, medjutim na izletu dobije temperaturu ( sto je kod njega cesto, jer ima ASD, pa cesto vuce neke repiratorne infekcije). Srecom, direktorka je odmah kontaktirala pedijatra koji inace brine o deci u vrticu i uspela je sledece vece da mu da pancef, a kad se vratio nastavili smo sa pancef om jos 4 dana, kao i uvek u ovom periodu kad se razboli, pozvala sam njegovu dr, jer je na bolovanju da se konsultujem, rekla je da je to ok. Medjutim, nakon toga, oko rane kao da mu se inficiralo, to je zadnjih par dana, bas onako poveci osip, a jos ga i svrbi, jer zarasta. Mazem hidrociklin, mislila sam sutra da ga vodim kod dr, ali nekako nisam mirna. Jel to moze da bude sepsa? Opekotina i izlet su bili pre oko 2 nedelje i vise, dete je sasvim dobro i normalno osim tog osipa, ali sam ja sad nesto povezala sa tom temperaturom, pa sam se sva uspanicila. Moze biti mozda i od cesanja osip, sta znam, ali mene uhvatila bas neka panika. Jel imate neki savet cime da tretiram, vec je skoro sve zaraslo, samo je taj osip ostao, mada se i on smiruje.
Da li preterujem sto mi sepsa uopste pada na pamet i da li je moguce da ima trovanje krvi, a da je dete potpuno normalno i ( bar deluje) potpuno zdravo? Kapiram da malo paranoisem, ali bas sam se nesto istripovala, plasim se sta moze sutra dr da kaze
Da li preterujem sto mi sepsa uopste pada na pamet i da li je moguce da ima trovanje krvi, a da je dete potpuno normalno i ( bar deluje) potpuno zdravo? Kapiram da malo paranoisem, ali bas sam se nesto istripovala, plasim se sta moze sutra dr da kaze
Poslednja izmena od moderatora: