...sunce...
Početnik
- Poruka
- 10
najprije zelim da se zahvalim dr i WithdrawnWater-u, sto ste mi priblizili sam pojam srcanog infarkta. pisala sam vam o tome prije pet dana kada se i sam infarkt dogodio.
i sad opet imam nesto da pitam.
znam da bi o teme trebala razgovarati sa kardiologom koji vodi pacjenta, medjutim do njega je vrlo tesko doci, za vreme vizite ne mogu da budem tamo, a poslije ga nigdje ne mogu uloviti.
tako da ja sad o tome znam je ono sto je on rekao pacjentu.
e sad ona sutra ide na "operaciju"(ne znam pod sta to spada), radi se u biti o nekom "kateteru" koji se vodi kroz venu od noge do srca, da bi se to zacepljenje pokusalo probiti. ne znam na kojoj strani? znam da se radi pod lokalnom anestezijom.
o cemu se u biti radi i koliko je to opasno?
unapred zahvalna ja.
i sad opet imam nesto da pitam.
znam da bi o teme trebala razgovarati sa kardiologom koji vodi pacjenta, medjutim do njega je vrlo tesko doci, za vreme vizite ne mogu da budem tamo, a poslije ga nigdje ne mogu uloviti.
tako da ja sad o tome znam je ono sto je on rekao pacjentu.
e sad ona sutra ide na "operaciju"(ne znam pod sta to spada), radi se u biti o nekom "kateteru" koji se vodi kroz venu od noge do srca, da bi se to zacepljenje pokusalo probiti. ne znam na kojoj strani? znam da se radi pod lokalnom anestezijom.
o cemu se u biti radi i koliko je to opasno?
unapred zahvalna ja.