" Topiranje" je Pinciranje ?
Otkineš vrh ?
Otkineš vrh ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sorry, susjedov pas se koristi tom stranom terminologijom zbog toga što mu je ovo bila druga baštovanska avantura ikada (ista kultura), pa ni ne zna drukčije." Topiranje" je Pinciranje ?
Otkineš vrh ?
пази кад нисам знала да и ту треба кидати заперке.Yup, pinciranje.
Zvao me susjedov pas, kaže da konačno ima produljen vikend.пази кад нисам знала да и ту треба кидати заперке.
има и код тебе посла.
неш кидат вршку ко ми парадајзу.![]()
добро је. све је под контролом.Zvao me susjedov pas, kaže da konačno ima produljen vikend.
Korov će opet fasovati.
Kaže mi da ne planira više pincirati, pojma nema gdje bi počeo, zato što je Plantella princeze pretvorila u čudovišta.добро је. све је под контролом.![]()
хмм... твојим "принцезама" ђубриво годи и током врућинчина,Kaže mi da ne planira više pincirati, pojma nema gdje bi počeo, zato što je Plantella princeze pretvorila u čudovišta.
Početkom Augusta, desetak dana prije nego procvjetaju, ide kako bi se reklo među Jamerikancima tzv. lollipopping, tj. uklanjanje 1/3 donjeg dijela grana koje obećavaju.
Susjedov pas ne misli uklanjati debele grane, već samo one tanke, plus ošišati 1/3 listova do kojih sunce neće prodrijeti.
па не чуди. толико им титра, да, хтеле или не, цвећке ће бити за десетку.Kaže mi da ne planira više pincirati, pojma nema gdje bi počeo, zato što je Plantella princeze pretvorila u čudovišta.
Pa koliko je susjedov pas čitao, biljkama više godi tvrda voda iz pipe, nego kišnica iz bačve.хмм... твојим "принцезама" ђубриво годи и током врућинчина,
а нама ограничење, уз меку воду.
мени се чини да ће код мене бити, шта је заливено заливено је,
евентуално краставци, и ћао здраво.
па не чуди. толико им титра, да, хтеле или не, цвећке ће бити за десетку.![]()
за цвећке од псета, вероватно тврда вода може.Evo stvarno ne znam, ali po forumima svi ponavljaju - eko gnojivo + voda iz pipe.
а не знам... лепо је псето накалемило, а шта ће да буде видеће.@LikiLee , šta misliš o remek djelu susjedovog psa?
Kasnije ću odgovoriti na dulji post, a od te šipke mi mrak pada na oči...је л добро видим да иза принцеза има неку металну шипку уз кућу?
ако јесте, па може послужити и за исту повезати.
е па да је принцезе причврстио за ту шипку, грана се не би одвалила, па ти види.Kasnije ću odgovoriti na dulji post, a od te šipke mi mrak pada na oči...
To je kao trebalo biti za lozu, a samo smeta da se pokosio trava, zato što pri dnu ima betonske vijence.
Susjedovog psu je ta konstrukcija kao rak rana.
![]()