INDUSTRIJA-kult,fenomen...

rogi-mash

Zainteresovan član
Poruka
452
INDUSTRIJA-kult,fenomen...
Klub koji je obelezio,najteze dane moje generacije..Dok su nashi vrshnjaci 10 godina pre ishli u trst,amsterdam....Mi nismo mogli nigde!!!
A poshto nismo mogli u svet,onda su ljudi koji su vodili Industriju,odlucili da makar deo sveta dovedu u Srbiju,Beograd!!
Samo kada se setim imena koja su gostovala,a sada su ti dj-jevi medju top 20!!
Industrija nije bila bunt protiv vlasti,vec mogucnost,da ostanemo u Beogradu,a da makar na kratko pobegnemo u svet!!!
Ova tema je posvecena svima onima,koji zale za njom,jer na frhuncu slave,se ugasila!!
Tako da ostavljajte vashe komentare o klubu,zurkama i narvno klipove i stvari koje su obelezile taj period.
Za pocetak od mene.stvar od jednog genija elektronske muzike,koju smo svi pomalo zaboravili!!! Pa ajde da se setimo!!!

\

Definitivno sam promashio temu,izgleda da pola ovih shto su na forumu je chulo samo o industriji.Kako mi je zao,a bash sam hteo da pricamo u zurkama,dj-ejevima koji su bacali ploche u publiku koja je vrishtala jache od ozvuchenja....
E deco,neznate shta ste propustili,pa svi klubovi danas i diskoteke nisu ni do kolena industriji,ali avaj!!!
Bitno je da si splavovi kod juge puni,i da nervirame ekipa na elektroskim zurkama(svi pravci)pola njih dolazi jer su chuli da je to preko in.Pa pogledajte sha uradishe od andergraunda.Barutana zatvorena.Jedini bastion je Plastic,mada i on je ???Dok je bio Mondo to je bio klub ipo!!!!

Back