Indjija vs Crvena Zvezda sreda 26.2.2020. 14 h

Poruka
21.519
Indjija vs Crvena Zvezda sreda 26.2.2020. 14 h

Stadion Indjije

Svakako je vazno odmoriti igrace za derbi, ali isto tako i uzeti 3 boda, ne smemo da prosipamo bodove, pogotovo bi nam pobeda znacila za samopouzdanje zbog nedelje..

Znaci ocekujem neki kombinovani sastav.. Npr. bilo bi lepo videti Marka Konatara umesto Rodica, Pankova i/ili Babica, Jovicica, Vulica i Garsiju. To su igraci koje bih voleo da vidim od prvog minuta na terenu i mislim da i Deki slicno razmislja..

Tog levog beka Konatara cekamo kao ozeblo sunce, cuo sam da je opasan da ore teren i sparta napred - nazad, od Pankova i Babica ne ocekujem nista, kao ni od Vulica koga vidim mnogi prizivaju i za derbi, meni on osim dobrog suta i nema neke kvalitete, mozda gresim, Garsija obavezno i Jovicic sa njima dobijamo novu dimenziju....

Ne brini namestate sve meceve u ligi vec godinma, osim derbija... Ekipe vas pustaju... Ponekrad eventualno odigraju jedno poluvreme...Ne postoji ekipa u Evropi i svetu koja je odigrala vise namestenih, prijateljskih meceva...Najogavniji ste u istoriji fudbala... Sramota je zato komentarisati igru... Dakle, bicete odmorni za derbi, veoma, a onda ta jedna utakmica u kojoj vas protivnik nece pustiti, bice utakmica istine... Ili sto ce trener reci "los dan"...

Ne brini namestate sve meceve u ligi vec godinma, osim derbija... Ekipe vas pustaju... Ponekrad eventualno odigraju jedno poluvreme...Ne postoji ekipa u Evropi i svetu koja je odigrala vise namestenih, prijateljskih meceva...Najogavniji ste u istoriji fudbala... Sramota je zato komentarisati igru... Dakle, bicete odmorni za derbi, veoma, a onda ta jedna utakmica u kojoj vas protivnik nece pustiti, bice utakmica istine... Ili sto ce trener reci "los dan"...

Dobicemo vas u derbiju. :) A ti guslaj o najnepravednijem klubu u istoriji fudbala.. Nego da te pitam, jel su nas isto tako pustili u Evropi za prolece u LE i dve LS...?

Ostaje zapisano da su jedine dve pobede srpskog fudbala u istoriji Lige Sampiona dve Zvezdine pobede nad Olympiakosom i Liverpulom.. I vi ste dva puta igrali kao i mi pa nijednom niste pobedili.. I sad pricas da mi namestamo..

Vi ste simbol nepravde... Drugi klubovi imaju svoja teska, iscrpljujuca prvenstva i usput evropske utakmice,... To sto vi cele godine ne igrate nikakvu utakmicu osim prijateljskih ima i dobrih strana... Kada dodje jedna ozbiljna utakmica budete odmorni, odigrate taj svoj antifudbal i uz penale, produzetke, crveni karton protivnika, srecu ili drugi sastav protivnika moze se doci do nekog rezultata... U svakom slucaju ta nepravda koju je proizvela nasa drzava i fk Zvezda u vidu namestenog prvenstva prenosi se i na evropska takmicenja, jer oni ljudi izgibose u svojim prvenstvima gde nema muljanja... Zato bi trebali da je pravde da vas ne prime u svoja takmicenja i zbog Srbije i zbog njih...

Na 0:25 pas Veljka Nikolica spoljnom ka Gavricu, e to se zove odlican fudbaler koji razmislja u sekundi ma sta razmislja, oseca... Pa onda na 2:05 duga u prostor za glupog Pavkova koji nista ne pogadja.. Imao je posle toga i nekoliko dobrih suteva ali nije htela u gol.. I onda dijagonala za Gobelju kod Benovog gola, ne mogu da kazem da je pola gola Veljino ali makar trecina...

Da su nam svi igraci kao Velja i Borjan koji nas je btw spasao od poraza ne bi bili Zvezda nego Bayern. A da imamo jos trojicu takvih bili bi Benfika..
Jel ima neko da je gledao celu utakmicu?? Ja sam sad pristigo gajbi sa faksa... Kakav je bio Garsija i Gavra mali..?? I ko je onaj sto je pogresio kad smo primili gol ne mogu lepo da vidim.. Jel to bio Njegos??

Back