- Poruka
- 50.813
da li je onaj ko zna npr nadprirodne moci indigo dete?
Može da ima ali ne čine natprirodne moći indigo dete.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da li je onaj ko zna npr nadprirodne moci indigo dete?
Znam za decu cveca ali indigo ne znam, to su hipici deca cveca jer vole cveceMože da ima ali ne čine natprirodne moći indigo dete.
Znam za decu cveca ali indigo ne znam, to su hipici deca cveca jer vole cvece
Ko?Suština priče je da imaju specifičan način korišćenja svesti, podsvesti shvatanje funkcionisanja kosmosa i prirodnih zakona uopšte.
Po toj logici lakše dolaze do saznanja o svetu i čoveku, pa tako lakše pronalaze rešenja.
Naziv Indigo dete dolazi od dominantne boje u njihovoj auri (indigo plava; tamno plava sa dodatkom crvene). Posebnost indigovaca je u tome što osećaju "tanki veo" razdavanja između Zemlje i duhovnog sveta. Zbog osećaja "tankog vela" njima su dostupne mnoge informacije i drugačija znanja od utvrđenih.
Ko?
Cija su to deca?
Naucena u skoli da postanu indigo?
Odakle im to?
i zbog cega bas indigo?
procitao sam da postoje razne vrste njih te mrze sistem te skolu aliBaš te mrzi da pročitaš od početka.![]()
procitao sam da postoje razne vrste njih te mrze sistem te skolu ali
gledam film vestice posle cu
Mani se nju ejdz budalaština i fantazija...Indigo deca su kako neki tvrde sledeci korak u ljudskoj evoluciji , navodno poseduju pojacane mentalne ili cak neka i neke natprirodne sposobnosti , takodje neki sugerisu da je vrlo moguce da su ta deca zapravo produkt vanzemaljskih otmica, odnosno produkt hibridizacije (da zbog njihove delicicno vanzemaljske DNK se izdvajaju od ostalih) i da su oni zapravo prototipi neke nove nazovi rase ljudi koja bi trebala da zameni nas postojecu.
Mani se nju ejdz budalaština i fantazija...![]()
volim ovu temu, ali ne znam sta su indigo deca, plava su? aura im je svetla?
da li je forest gump bio indigo?
a sta, jesi ti Molder Duhovni? kad toliko znas o vanzemaljcima?To nije nikakav "nju ejdz" , uostalom cak ni ne znam sta je zapravo taj "nju ejdz" koji svi toliko spominju (a verujem da ne znaju ni oni) , a fenomen vanzemaljskih otmica je stvaran, ima jako puno dokumenata, kredibilnih svedoka kao i fizickih dokaza da je to nesto sto se zaista desava , sad da li je fenomen vanzemaljskih otmica na neki nacin povezan sa pojavom indigo dece ja ne mogu da tvrdim, ali svakako postoji mogucnost da je tako i ima logike.