BARON1985
Početnik
- Poruka
- 47
Da li postoji program pomocu koga bih mogao znati ko me zove,dok mi je komp. ukljucen i da ih regustryje ne preko lovca vec preko kompa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Crnogorci su legende 8)milospv:He, he, kod nas na Sjeveru Crne Gore, u mojoj opštni, više ne postoji ni jedan analogni priključak, samo digitalni. Morao sam da se pohvalim![]()
milospv:He, he, kod nas na Sjeveru Crne Gore, u mojoj opštni, više ne postoji ni jedan analogni priključak, samo digitalni. Morao sam da se pohvalim![]()
milospv:He, he, kod nas na Sjeveru Crne Gore, u mojoj opštni, više ne postoji ni jedan analogni priključak, samo digitalni. Morao sam da se pohvalim![]()
Pa šta će se. Moja opština, iako najveća što se tče prirodnih bogastava, kao i jedna od najvećih što se tiče industrije, često je zapostavljana od strane vlade. Da znate samo kako mi sjevernjaci zbog ovoga mrzimo južnjake.Салац:milospv:He, he, kod nas na Sjeveru Crne Gore, u mojoj opštni, više ne postoji ni jedan analogni priključak, samo digitalni. Morao sam da se pohvalim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мрчо мрчени, Општина Ужиице је 2000. године имала комплетну покривеност градског дела дигиталним централама, и један део сеоских МЗ.
А моја МЗ Севојно има дигиталну централу од `98.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
8) 8) 8)
Е, Златибор ти је Општина Чајетина. За њих већ не знам. Додуше, сам центар златибора има дигиталну централу, ако се добро сећам.milospv:Pa šta će se. Moja opština, iako najveća što se tče prirodnih bogastava, kao i jedna od najvećih što se tiče industrije, često je zapostavljana od strane vlade. Da znate samo kako mi sjevernjaci zbog ovoga mrzimo južnjake.Салац:milospv:He, he, kod nas na Sjeveru Crne Gore, u mojoj opštni, više ne postoji ni jedan analogni priključak, samo digitalni. Morao sam da se pohvalim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мрчо мрчени, Општина Ужиице је 2000. године имала комплетну покривеност градског дела дигиталним централама, и један део сеоских МЗ.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
8) 8) 8)
Ps: Moja tetka koja živi na zlatiboru( ne sjećam se sela, opština Užice) do skora je imala analogni telefonski broj. Sada se je možda promjenjen, ne znam, provjeriću.
Salac:EEEEEEEEE, pa ni Užice ne bi imalo digitalku još 100 godina, da braća Ameri ne skenjaše starumilospv:Pa šta će se. Moja opština, iako najveća što se tče prirodnih bogastava, kao i jedna od najvećih što se tiče industrije, često je zapostavljana od strane vlade. Da znate samo kako mi sjevernjaci zbog ovoga mrzimo južnjake.Салац:milospv:He, he, kod nas na Sjeveru Crne Gore, u mojoj opštni, više ne postoji ni jedan analogni priključak, samo digitalni. Morao sam da se pohvalim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
8) 8) 8)
Ps: Moja tetka koja živi na zlatiboru( ne sjećam se sela, opština Užice) do skora je imala analogni telefonski broj. Sada se je možda promjenjen, ne znam, provjeriću.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
osim vec navedenog, za to ti je potreban i V.92 modem, kao i provajder koji podrzava V.92 standard!IVERSON:Da li postoji program pomocu koga bih mogao znati ko me zove,dok mi je komp. ukljucen