Incognito,ha,ha

• Začetnik teme Začetnik teme komsinica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa mora on... 8) jedino je on toliko ruzan i klinac i glup da ce najbolje odigrati tu autobiografsku rolu... :lol: onda cemo mu dati neko ime kao sto je Hose Andres Kareras Miguel Anhel... a gospodjica mu je Marija Ana Kristina Soledad Rosa... I tako... Razumes da bude autenticno... relano! :lol: :lol: :lol: :lol:

hahahaha... e Princezo, rekoh ja da ces izdati roman ove godine... pa makar to bio i scenario za novu ultra-mega-giga-tehno-tv-novelu...

Zaboravila si da neko treba i da umre... Recimo moj brat blizanac, koji se sasvim slucajno pojavljuje umesto mene (ali se to ne zna), i nitkovi upucaju njega... Onda se ja stvorim, padnem na kolena i pocnem da psujem sve po spisku, i zakunem se da cu ga osvetiti...

Treba malo dramaticnosti, zar ne? ... A na kraju se saznaje da komsinica, tj. Valijant Princ ustvari i nije princ, vec dete sluzavke koja je zamenila originalnu bebu, a tu bebu dala na usvajanje porodici Monteki... Moramo malo i Sekspira da ubacimo, zar ne? ... Ili bolje dala ona tu originalnu bebu putujucim trgovcima, koji pred kraj serije zakucaju na vrata da prodaju usisivace i kozmeticke kreme... I otvori sad vec njegov iznemogli otac, i zaprepasti se jer mladic opasno lici na njega... I tu posle 50-ak dramaticnih epizoda, saznaje se prava istina, i laznog Valijanta proteruju... Ali sluzavka zeljna osvete sipa otrov u pice pravom Valijantu, medjutim, spletom okolnosti, lazni Valijant (aka komsinica) udje i pocne da se raspravlja... A posto mu se usta osuse, on uzme zatrovano pice i otruje se... A njegova majka place nad njim u par sledecih epizoda...

Sto se imena tice:

Ja (aka ruzan-ko-lopov) - Alexandro Feo Como Ladrón Martines
moja lepsa i pametnija polovina (aka lepi-plavi-andjeo) - Ángela Hermosa Del Blonde
Vozac (aka izbegao-od-lica-pravde) - Fugitivo Proscriba Gonzales
komsinica (aka lazni-princ-Valijant-kukavicje-jaje) - Príncipe Falso De Valijant Huevo Del Cuco
Princ Valijant (aka pravi-princ-Valijant-trgovac) - Princ Verdadero Valijant Agente Del Recorrido

ajd' dosta, smislite vi imena ;)

Muzika mi se svidja, ali za dinamicne situacije ubacicemo 'Udri Brus Li, cepaj Brus Li...', za tragicne delove 'Zidareva ljubav', za zabavne delove 'Mile voli disko' i 'Sumadijski rock n' roll' itd. :lol:

Ovo ce bre biti novi svetski hit! :lol: :lol: :lol:

E... Inco... plakala sam od smeha dok sam citala tvoj post...
Samo da napravim par scenarijskih ispravki:
-sofer nije negativac!!!)
-imamo vec blizance... ne mozes i ti da budes blizanac. Mnogo bi bre da se sve vrti oko tebe. 8)
-ako se umire umire se od pistolja... zbog kratkih kadrova punih napetosti -pistolj-jedno zabezeknuto lice-pistolj-drugo zabezeknuto lice-grudi drugog zabezeknutog lica... i pucanj, ali iz drugog pistolja gde drugi negativac (stigla ga savest) prvo ranjava glavnog negativca a onda puca u sebe i promasuje. Kasnije se povlaci u samostan i tamo se posvecuje Bogu.

bolje u selo kod stare majke koja mu je lepo govorila da moze da bude srecan obradjujuci zemlju a ne da se potuca po tamo nekim svetovima.... :)

ah da i seljancica u opancima ne bi lose dosla, inace nepoznata cerka predsednika opstine, pa ovaj (sporedni negativac) kad sazna pokusava da uceni predsednika za neko polje i uredjaj za preradu kukuruza....

- nisam rekao da je sofer negativac... on kao begunac mora da bude outlaw, ili ti Fugitivo Proscriba, a Gonzales mu je porodicno ime, koje datira od nekada imucnog padrona Azote Del Dios Gonzales (aka bic-bozji), koji je bio mnogo sklon picu, kocki i zenama, pa je sve procerdao (zato ga u narodu vise znaju kao Gedda Derrochador Gonzales aka Geda-raspikuca). On ce na kraju naslediti neko staro porodicno nasledje koje je izbeglo rakijskim porocima njegovog cukundede ;)

- Sto se blizanaca tice... ajd' da ih ne bude... Onda cemo promeniti pricu... Montiraju meni bombu u kola, medjutim ja dam mom najboljem ortaku kljuceve da ih izveze iz moje porodicne vile dok se ja oprostim sa mojom najdrazom posto idemo na dalek put da ugovorimo prodaju 200 hektara plantaza kafe. I tako tu padne jedna zesca ljubavna scena, aka sex-na-ex, i odjednom eksplozija (vish' kako sam dinamican), a mi pomislimo to od orgazma... Tek ja izadjem iz kuce, i vidim kola u plamenu, moj drug (d1, osh' da mi budes drug u seriji?) ugljenisan na sedistu... I ja prilazim, suze mi liju k'o iz kabla, kleknem ispred kola (to obavezno), pocnem da psujem i naricem... 'Le han matado, mi amigo! Le han matado! ... Me vengaré le, me vengaré... Santa Maria me dará fuerza! ...' . I tako ja tu placem i naricem, i pridje moja lepsa polovina da me tesi... i tu ide jos jedna scena za koju je potrebno pakovanje maramica...
- Naravno, od oruzja dolazi u obzir samo pistolj, eksploziv i sl.

E sad, nastavak price... Dodju forenzicari, pocnu da sakupljaju otiske i sta vec, i nekako optuze mene da sam ja stavio eksploziv, da sam mu ja namerno dao kljuceve... I tako se ja ocas posla nadjem u zatvoru, gde mnogi zele da me ubiju jer su zatvori puni lovokradica i slicnih koje sam ja poslao u zatvor zato sto su se motali po mojim prostranim posedima... I ja tu sad kao bildujem da mogu da se zastitim od svih... I blondika mi dolazi svakog dana, i u svakoj epizodi u narednih 30-ak dok se ne dokaze da sam nevin (mislim, u smislu pravdde ;) ), ima srceparajuca scena kad mi na onom zatvorskom staklu stavljamo ruke i gledamo se ocima nabubrelim suzama...

Za to vreme se desava ona prica sa tragi-komicnim delovima oko Princa Valaijanta (Huevo De Cuco)...

E sad, mora tu da bude jos par afera... recimo dok sam ja u zatvoru, neko pokusava da mi smuva blondiku... A mene svake veceri (sto mora da se vidi u svakoj epizodi) u celiji more mracne misli (sad ide onaj cuveni monolog: Qué si ese bastardo la seduce? No podría vivir sin ella... Mejoro estancia en esta prisión para el resto de mi vida, pues no hay vida para mí exterior... Oh, calma cabeza... Ella es fiel a usted... Ella no le engañaría siempre... Soy que va loco? )....

:lol: :lol: :lol:

Ajd' smislicu jos kasnije ;)

ti oces da me ubijes na pocetku filma....cccccccc :twisted:

bolje da ja ipak nekako prezivim, pa na operacije (ah... patetika, sevdah)... pa se vrnem u pricu kao slepac.... pa na zabavama hvatam konobarice za grudi (umesto da zgrabim casu sa posluzavnika), koleginice za guzu (htedoh da otvorim vrata) sefove lupam po cevanicama sa stapom itd.... :roll: a?

Ma nije to pocetak serije... to vec negde sredina... ali ajde, ako ti kazes, opet cemo malo promeniti scenario...

Bomba bila namestena da eksplodira kad otvoris vrata, i kako si ti otvorio, bomba te bacila 20m dalje u dvoriste, slomila ti sva rebra i dobio si momentalno slepilo... I ja isto onako kleknem na kolena, uzmem te u ruke, i opet pocnem da naricem, samo sto ovog puta ne pominjem da su te ubili, nego vicem iz svog glasa 'No muera a mi amigo... No deje para ir... Sea fuerte!' ;) ... I dodje hitna pomoc i odvezu te u bolnicu, ali ja svejedno zaglavim u zatvoru :? ...

A u bolnici te negovala i tesila, i pomagala ti da sve prebrodis jedna bolnicarka - Pequeña Mariposa Hermosa Confortares (aka mala-lepa-leptirica-utesiteljica)... I vi se tu kao zaljubili jedno u drugo... I tako ona ti pomaze da se slep snadjes kroz zivot... Medjutim ti jednom resis da sam izadjes, krocis na ulicu, udari te kamion i opet se nadjes u bolnici... Kad su te opet zakrpili, budis se ti iz anestezije i pocnes da vices 'Puedo ver, oh mi Dios, que puedo ver!'... I stvarno progledas (Kad slep progleda - daleko vidi ;) ... klin se klinom izbija)... I onda vidis tvoju malu leptiricu... I jos je vise zavolis...

U to vreme mene puste iz zatvora, i ja vam dam moju vikendicu na Havajima da provedete lepo tamo medeni mesec (Princeza neka se pobrine za svadbe, ona ume to dobro da organizuje ;) )...

Dobro, je l' treba jos izmena?

E ovo je fenomenalno.... ajde lepo napisemo po epizodama tj. po poglavljima roman tj. seriju.
Prvo klasika opis likova, sa imenima a onda kostur radnje a onda da razradimo likove... moze da ispadne simpaticno.... :wink:
Vi razisljajte Inco nek prevodi na spanski odredjene recenice, a ja cu da pisem. U tome sam najbolja. :D

Back