INCIDENT U SKUPŠTINI Boško Obradović nasrnu na Martinovića MIŠEM

Ista priča kao Šešelj i Nikola Barović. Možda Vučićev protokol svesno promoviše Boška kao lidera opozicije da bi ih ovaj rovario i sabotirao. To su priče tipa da su Šešelj i Milošević bili ljuti protivnici :lol:

Isti metod laži, isto će i završiti ako to rade. A da su glupi da smisle išta novo, dokazuje ovaj isceniran dogadjaj. Kamere su naravno bile tu da ga ovekoveče :lol:
Obradović je prava opozicija ,on je baš protiv Vučića.To se vidi iz toga što je rekao da kada Dveri dođu na vlast će biti ispitana imovina svih političara od 1990 do danas,ja u njega verujem

Obradović je prava opozicija ,on je baš protiv Vučića.To se vidi iz toga što je rekao da kada Dveri dođu na vlast će biti ispitana imovina svih političara od 1990 do danas,ja u njega verujem
То је и ДОС1 обећавао као и ДОС2 (СНС), па ништа од тога. Међутим, лоше је што антимигрантска партија Двери бојкотује изборе и даје шансу другој Србији коју предводе Вучић, Ђилас, Трифуновић, Чеда, Чанак и други ЕУропејски сатрапи, да у новом сазиву парламента промигрантски блок буде још јачи.

Naravno,jedina prava opozicija..Ovo što moroni ne shvataju nije SZS koalicija,nego savez usmeren na promenu firera i sistema a posle kud koji..

Back