Incident ispred Čumetove kuće

Nije o tome reč,ne pratiš vesti iz štampe.Čume raspolaže tim obezbeđenjem kao da im je on šef a ne obratno.Drugo,zašto na primer ti ne možeš da dobiješ posao da asfaltiraš puteve?Lako bi se snašao,veruj mi.

Upravo to.
Njemu je data mogućnost da živi dobro i da se bogati.
Dok je masi građana,koji nikada nisu prekršili zakon oduzeto pravo
na rad i normalan život.
Znači,njega država nagrađuje !?

Dvojica nepoznatih muškarca, verbalno su napala policajce koji čuvaju bivšeg šefa surčinskog klana Ljubišu Buhu Čumeta, a potom i njegovog sina. Incident se dogodio ispred Čumetove kuće u Surčinu, večeras oko 20 sati.
Kako "Blic" nezvanično saznaje, do incidenta je došlo kada su dvojica pijanih muškaraca, koji su kolima prolazila pored Čumetove kuće, počeli da dobacuju policajcima koji ga čuvaju.

Kada je iz kuće izašao Čumetov sin, nastavili su da vređaju i njega, nakon čega su policajci pozvali pojačanje. Napadači su privedeni u policijsku stanicu Zemun na saslušanje.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/326418/Incident-ispred-Cumetove-kuce

Ето на шта Тадић троши паре из буџета-чува министра ДС-а за криминал.:evil:

U dobro je... ja mislio neko pojeo poilicijace... uffff....
pitanje je momenta kad će i mi da se jedemo...

Nije o tome reč,ne pratiš vesti iz štampe.Čume raspolaže tim obezbeđenjem kao da im je on šef a ne obratno.Drugo,zašto na primer ti ne možeš da dobiješ posao da asfaltiraš puteve?Lako bi se snašao,veruj mi.

Čujem da je iste večeri isključena struja domaćinstvima u dve okolne ulice. Stanovnici kojima je isključena struja su zvali EDB i dobili obaveštenje od dežurnog dispečera da je tako Čume naredio.

Čujem da je iste večeri isključena struja domaćinstvima u dve okolne ulice. Stanovnici kojima je isključena struja su zvali EDB i dobili obaveštenje od dežurnog dispečera da je tako Čume naredio.

Jel Čume bio vodeći monter u podnevnoj smeni ili bar dežurni koordinator?
Ako jeste onda je verovatno imao razlog ali ako nije sutra da napiše izjavu!
Vidite ako je trafo ugrožen bolje isključiti male potrošače na par sati...

Meni Čume nit rod nit pomoz Bog a ako se ti možda ovde dopisuješ sa njim ovde, ja ću se pomeriti...
EDB rekao nam Čume da gasimo...
Ili rekla neka baba kako rekao EDB?

Upravo tako. To je mala ilustracija njegovog uticaja na državu i njene institucije.
Ako tebi to izgleda kao neistina ne pokušavaj da me omalovažavaš ovakvim nebuloznim komentarima o nekakvom dopisivanju sa Čumetom.

Back