INCI beauty

Као пато-хистолог могу да ти кажем да ниједна крема нема никакав, осим површински, ефекат.
Везе између ћелија су толико јаке, да дословно само наночестице имају прођу.
Зато је козметска индустрија и смислила мезотерапију. Без игле, слаба вајда.
Серуми са Ц витамином који успевају до 10% ефекта да остваре, коштају по 300 евра за 5-10 грама.
Ја паре на креме не бацам. Само ми је битно да нема састојак у себи који ми изазива свраб тј. алергију.
Ma,i ja ne vjerujem nesto kremama,ali nekad mi bas fali malo spolja kreme,jer mi bude suvo lice.A sad da ce me nesto podmladiti ijedna krema,ne vjerujem.😂
Ne stavljam ni pudere,nista skoro na lice.
Za vitamin c sam se licno uvjerila da uklanja fleke od sunca.
Od kako ga pijem u vecim dozama,nemam fleke.

Jeste i to...ali umjereno.Meni je bilo,maltene,kad prodjem kroz kosu,naricito posle pranja,mozes citav pramen iscupati.
Ово сам и ја имала али скопчано са стресом.
Онда сам купила прво Plantur 39 који има кофеин у себи па појачава циркулацију темена. Међутим, мора сваки дан, а мени је то било некомфорно па сам баталила. Па сам нашла код мене у крају у MegaSun ампуле и шампион за побољшање раста косе и заиста су супер, а цена врло прихватљива. Ампулу ставим једном у 15 дана, исто појачава циркулацију, а цена смешна, 180 дин. Шампион је око 1000.

Ma,i ja ne vjerujem nesto kremama,ali nekad mi bas fali malo spolja kreme,jer mi bude suvo lice.A sad da ce me nesto podmladiti ijedna krema,ne vjerujem.😂
Па то, за површну негу, да. За дубинску-шипак.

Pila sam i njih,doduse jednu kutiju samo.
Meni raste kosa,nije da ne raste,ali i opada,u jednom periodu je bilo bas katastrofa.Ali imala sam nisko zeljezo skroz.Od kako pijem zeljezo,manje je.
Sad sam pocela ovo sa koprivom,pa cemo vidjeti.
Inace,moja majka ima jako rijetku kosu,mada ja kosu nisam od nje naslijedila.
Ona je citav zivot sve zivo isprobavala,ispitivala hormone,ovo,ono...i nista.
Ali njoj je kosa tanka i meka kao paperje.Moja je cvrsta i ostra.A svi u porodici su imali dobru kosu,osim moje majke.Njena majka,moja baba,u osamdesetoj nije bila skroz sijeda i imala je gustu i jaku kosu.Samo ona je imala jak stres u pubertetu,mozda i to ima uticaja,kad joj je poginuo brat.Nikakav drugi fizicki uzrok nije pronadjen.
Merz se pije najmanje 3 meseca.
Inace kazu da je dobro protiv opadanja utrljavati tinkturu koprive.nikad da se potrudim da to nadjem.mada meni ne opada,ali brze i raste od toga
Screenshot_2020-09-29-00-11-32-782_com.android.chrome.jpg

Za fleke od sunca je dobra antipirinska krema.To je zaštitna krema.Odlična je, kupuje se u apoteci.Ali se koristi samo kao dnevna krema, pre perioda izlaganja suncu. Napr.u zimskim mesecima. Koristim je kad mi se pojave fleke.Moja koleginica je imala fleke po rukama, sa svrabom. Pila je neki preparat sa vitaminom D i fleke su joj se izgubile za nedelju dana.Ja sam antipirinsku kremu koristila po savetu dermatologa.

Poslednja izmena:
Za fleke od sunca je dobra antipirinska krema.To je zaštitna krema.Odlična je, kupuje se u apoteci.Ali se koristi samo kao dnevna krema, pre perioda izlaganja suncu. Napr.u zimskim mesecima. Koristim je kad mi se pojave fleke.Moja koleginica je imala fleke po rukama, sa svrabom. Pila je neki preparat sa vitaminom D i fleke su joj se izgubile za nedelju dana.Ja sam antipirinsku kremu koristila po savetu dermatologa.
Meni su nestale samo od vitamina c,mislim.Nista drugo nisam upotrebljavala.

Nisam znala za to.Mislila sam da se pojavljuju samo od sunca.
Od sunca samo ko ima preosetljivu kožu. Ne javljaju se svima od sunca.Neko ima neki oblik dermatitisa,postoje staračke fleke i pege, pad imuniteta...!Napr. ja imam kožu osetljivu na sunce i alergiju na prve sunčane zrake. Zato mažem antipirinsku kremu u proleće, da mi s leta ne bi izbijale fleke.Imam i pege...ali to je već do hiperpigmentacije!

Back