incest

Peta W.:
Ae ne ser*te... ima ovde mnogo ljudi koji ne vole anal,animal,pissing itd. pa te teme i dalje postoje..a svidjalo se ro nama ili ne i incestu je mesto na lj&s nezavisno od toga da li ga odobravamo ili ne... :evil: Stvarno cu svashta ovde prochitati... :roll:
neznam zasto su svi odma zakljucili da sam to stavio iz licnog zadovoljstva. ipak je ovo forum.a i slazem se da incest nije jedina sex tema koja se vrti a da ne zvuci odvratno

@Calogero
Nda..a ti si za 1 dan prochitao svih 5 hiljada mojih postova,pa imash utisak????
A zakljuchak ti je donet na osnovu....chega?? :twisted: :evil: :roll:

Moj prethodni post nema veze sa mojim sex aktivnostima,opredeljenjem itd. Ima veze sa proser*avanjem pojedinaca o modovima.. :roll:

Peta W.:
@Calogero
Nda..a ti si za 1 dan prochitao svih 5 hiljada mojih postova,pa imash utisak????
A zakljuchak ti je donet na osnovu....chega?? :twisted: :evil: :roll:

Moj prethodni post nema veze sa mojim sex aktivnostima,opredeljenjem itd. Ima veze sa proser*avanjem pojedinaca o modovima.. :roll:
Ovde sam dve godine! Nisam doshao danas. He!
Proseravanje o modovima i incestu...u ovom trenutku za mene ima logike.

...hmmm.... ova tema još živi... čudno.... pa hoće li neko da nam ispriča kako je sve počelo dok je gledao mamicu kako se kupa.... već mi padaju neka imena na pamet...

Back