Inceli

Ако имате проблем ког сте већ свесни, потражите људи помоћ. А не да будете у групама које га још више подривају. Као и све, вама се чини да сте међу својима, да сте у заједници која вас разуме и подржава а заправо сте злоупотребљени од стране оних који су вас намирисали као своје жртве лаке за манипулацију преко проблема који имате. Освестите се и потражите стручну помоћ а онда живите, нормално, слободно живите.

Ако имате проблем ког сте већ свесни, потражите људи помоћ. А не да будете у групама које га још више подривају. Као и све, вама се чини да сте међу својима, да сте у заједници која вас разуме и подржава а заправо сте злоупотребљени од стране оних који су вас намирисали као своје жртве лаке за манипулацију преко проблема који имате. Освестите се и потражите стручну помоћ а онда живите, нормално, слободно живите.
Od psihijatara nema vajde, oni ne mogu pomoći incelima, znam to iz prve ruke. I ja sam bio incel do prije nekoliko godina. Čak sam i potražio stručnu pomoć. Psihijatrica uopće nije imala razumijevanja za moj problem. Da mi jedan jako dobar prijatelj nije "namjestio" djevojku otišao bih porpuno kvragu.

Inceli se mogu izliječiti samo ako nađu djevojku. Kakvi psihići, kakvi bakraći. Liječiti incele pomoću psihijatra je kao da postoji lijek koji maskira simptome skorbuta i da se njega daje oboljelom od skorbuta umjesto vitamina C. Kao što jedino vitamin C jedino liječi skorbut tako i ulazak u vezu jedino liječi incel.

To u principu nije problem ako nisu agresivni...
Mada je to retko tako.
Ako neko nema sreće u ljubavi šta da se radi.

Meni lično na primer ne bi smetalo. Budem neki ružni debeljuca ili mršavko kog neće nijedna i posvetim se drugim stvarima u životu.
Šta fali realno?
Гостоде Боже!
Свако се некоме допада. не постоји особа која је свима одбојна. Ствар је у томе да симпатије буду обостарне, не може само са једне стране. Али и то се највећој већини деси :)

Definicija incela je jednostavno nedobrovoljni celibat, to je skracenica od involuntary celibate. Celibat kojim nisi zadovoljan se leci samo seksom, ne lekovima ili pricama. Druga stvar je celibat kojim si zadovoljan ili koji si odabrao, oni ne spadaju u taj kos.

Back