Андроник Комнин
Elita
- Poruka
- 24.201
Инактивисани пиварски квасац...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Инактивисани пиварски квасац...![]()
gde to moze da se kupi...i sta je to u stvari...cuo sam za pivski kvasac..ali inaktivisani..??? kako se koristi..??
ako poznajes osobe koje rade u pivari, mozes nabaviti i svez pivski kvasac![]()
Наравно, само што тај није инактивисани, он "ради" и мора брзо да се "једе"...![]()
popije... i zdraviji je![]()
Да, само што мораш да понесеш тегле са собом и да га што пре однесеш кући у фрижидер, иначе, може да "експлодира" у колима.
Инактивисани има неограничени рок, а после отварања мора да се утроши у року од 6 месеци. Много је практичнији.
Иначе, садржи и веома важне минерале, фолну киселину, селен...
prakticniji jeste, ali zdraviji nije
nece eksplodirati u transportu, mora biti u frizideru
video si nekada pivski aktivni kvasac, pio ?
mislim da se cak moze kupiti u pivari... a veoma je zdrav
ima B vitamine, enzime, nukleotide, ali ja ga ne preporucujem, jer kako mi je jedan cuveni kolega rekao, ima u sebi i kulture gljivica, koje izazivaju nadimanje i poremecaj flore, tako da bolje , ako treba , piti komplex vitamina B..kvasac je ipak za hlebKoja su mu dejstva i kako deluje na ljudski organizam?...
ima B vitamine, enzime, nukleotide, ali ja ga ne preporucujem, jer kako mi je jedan cuveni kolega rekao, ima u sebi i kulture gljivica, koje izazivaju nadimanje i poremecaj flore, tako da bolje , ako treba , piti komplex vitaima B..kvasac je ipak za hleb![]()
Pivski kvasac "otvara" apetit, pa budite pazljivi sa konzumacijom.![]()
svidja mi se kako razmisljastacno!
ja ga pila jedno vreme (inaktivisani),sa jogurtom...meni ne smrdi (osim,ako `zabijes` nos u tu plasticnu teglu u kome se pakuje).
prestala sam da ga pijem kad sam cula da nije bas tako zdrav kao sto se mislilo.
vitaminom b se snabdevam iskljucivo iz piva![]()