Impro Art

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Kiss_me

Aktivan član
Poruka
1.516
Da li ste nekada culi za ovo i da li znate sta je to?
Ako znate, sta mislite o njemu?

Ja sam ucestvovala u nekoliko radionica i mnogo mi se dopalo.
Najboljle od svega je sto ne morate biti mnogo talentovani, samo da imate maste :)

Za one koji ne znaju sta je to, evo kratko objasnjenje.
To je predstava u koju je ukljucena i publika na neki nacin, tj. publika je kreira zajedno sa glumcima i svaka izvedba je originalna i neponovljiva.
Pored toga, nema u napred skroz smisljen scenario, vec je sve na vama i improvizaciji i naravno na publici.
Mnogo zabavno, ali i mnogo ozbiljna stvar.

Preporucujem da se okusate.
Kod nas to i nije razvijeno, ali u svetu postoje cele trupe i takmicenja.
Koliko znam kod nas postoji samo jedna grupa ljudi koja se ovim bavi (ako se jos bave) ali ako zeli neko da sazna vise, nek mi se javi na PP i dacu mu kontakte.

Dont_Break_The_Oath:
Molim te, kada bi samo ja i ti pokusali da radimo nesto ovako dobro znas da ne bi popustio i da bi se trudio da sve bude izvedeno pod mojom kontrolom.
Bas sam naporan za saradnju, hå?

Pile moje, "caka" Impro Arta i jeste u tome sto niko nema kontrolu. Svi su ucesnici.
Ok naravno da i tu postoje pravila, ali pravu kontrolu nema niko.

Kiss_me:
Pile moje, "caka" Impro Arta i jeste u tome sto niko nema kontrolu. Svi su ucesnici.
Ok naravno da i tu postoje pravila, ali pravu kontrolu nema niko.

Piletino moja ;-) , znam da je caka u tome,ali ipak neko (citaj ja) mora biti izvesni, pa i neposredni lider tog projekta.
Dobrovoljno se prijavljujem, kada pocinjemo?

P.S. je li moze na danskom?

Dont_Break_The_Oath:
Piletino moja ;-) , znam da je caka u tome,ali ipak neko (citaj ja) mora biti izvesni, pa i neposredni lider tog projekta.
Dobrovoljno se prijavljujem, kada pocinjemo?

P.S. je li moze na danskom?

Inace, ja se vise (na zalost) ne bavim Impro artom sem u privatnoj reziji kao u topicu "For you my dear" sto je veruj mi opis neke vrste toga :)
Dakle, vec smo poceli ;)

P.S. Vazi, cim naucim danski :D

Dont_Break_The_Oath:
Tebi je sve ono bilo Impro art ?????? huh!
Tek sad mi to kazes ?????!!!!!!

Pa rekoh "neka vrsta", ne bukvalno, blesice moja jedna :P

Nego, pretvori se ovaj topic u nas chat... javi se na PP, mailom, na messenger, telefonom, licno... ma biraj vec nacin sam (mada je meni ovaj zadnji najlepsi i najdrazi ;) )

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back