Impresionirati nekog

Trubi se o tome kako "treba" impresionirati partnera, a ja vas pitam kako vi to cinite?
Priredite li neku romanticnu veceru, ili ispisete na krovu "volim te" ili sta vec, ili sta jednostavno svoji?

onaj ko se mnogo trui da impresionira suprotni pol, uobično se utopi...udavi u svom preteranom trudu...sve treba da bude spontano...ništa na silu...
za romantičnu večeru nemam para nažalost, a to "volim te" mi je nekako ofucano, filmski, nepotrebno...jer dela dovoljno pokazuju...
onaj ko želi da impresionira, najčešće želi da skrene pažnju na sebe, a onaj ko želi da skrene pažnju na sebe želi time potvrđivanje, jer je nesiguran u sebe...a žene jelda ne vole takve...

onaj ko se mnogo trui da impresionira suprotni pol, uobično se utopi...udavi u svom preteranom trudu...sve treba da bude spontano...ništa na silu...
za romantičnu večeru nemam para nažalost, a to "volim te" mi je nekako ofucano, filmski, nepotrebno...jer dela dovoljno pokazuju...

Koliko je prezvakano to "dela pokazuju" da je i to pocelo da se ofucava

Koliko je prezvakano to "dela pokazuju" da je i to pocelo da se ofucava

pa ne znam drugi izraz...
...al šta vredi da joj kažem volim te, a posle odem i spiskam platu ili odem sa švalerkom ili tako nešto...
možda jeste ofucano, ali je tako...kod mene barem...
onaj ko voli da govori "volim te", neka govori...onaj ko voli da sluša to "volim te", trebao bi da se pogleda u ogledalo i da se zapita što mu je potrebno da mu neko stalno govori "volim te"...

Back