nolle
Obećava
- Poruka
- 96
A moze li mene neko da uputi na neku lokaciju u Beogradu(ako postoji takvo nesto u sklopu klinickog centra,jer nemam para za privatnike)gde mogu da se obratim u vezi ovog problema,please...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
milicam:Tako ste slatki - poželim da nikad više nedođem na forum!![]()
![]()
Jeste... ima 16 ljubavnica i švalerki, ja sam grozna,ružna,debela,prljava... pa ne može da mu se digne namene!![]()
![]()
![]()
Na dobronamernim savetima zahvaljujem.
One druge da "obradujem": Upravo sam izašla iz kreveta u kome se (konačno) odigrao pravi, potpun sexualni odnos između "čičice" i mene!![]()
milicam:U vezi sam sa covekom starim 38 godina. Sve je super, krasno, bajno, ali on je poluimpotentan da tako kazem.
Evo o cemu se radi. Nadjemo se, on se uzbudi i erekcija pocne, ali nikad nije dovoljna da se izvrsi odnos. Ja sam bila strpljiva i tolerisala ga u nadi da ce se popraviti stanje, ali je i dalje sve po starom. Sad sam resila da ga ostavim,
Inace je bio kod doktora i kaze da je zdrav, znaci sve je psihicki problem.Sta kazu nasi muskarci ovde i imate li savet sta ja da radim? Kako da se ponasam i dali mogu da mu pomognem?
BBas si ubedljiva ,mislim ovo kao "upravo sam izasla iz kreveta".....da je to-to ti bi jos bila u njemu/mislim krevetu/i na pamet ti nebi pali forumasi i krstarica/ha/A sad ozbiljno,ova deca ovde nemaju pojma o problemu o kom ti pricas,za njih je to potpuno strano jer su gomila napaljenih,iskompleksiranih,extra-baki-sine-do jaja-majmuna.Izvinjavam se pojedincima.Tvoj muskarac verovatno ima neki problem,moguce da je pod stresom ili je previse umoran od obaveza kao sto si rekla,a mozda i ti mnogo trazis o tome nam nisi pisala.Nego se ti lepo napirlitaj/ves i te fore i ko sto neko napomenu pravi se hladna i nezainteresovana/.Ponudi mu da negde otputujete,promenite mesto,krevet,zavese,lampu,mirise/mozda uzmes neki novi parfem/Uradi nesto sto nikada nisi,odkud znam,nasmej ga,razonodi,ne trazi previse ali ocekuj,ne dosadjuj,odustani kad ne moze ali diskretno,ne ljudi se,ukljuci muziku,igraj.Mada ako si sve ovo uradila i to traje dugo vremena onda mu otvoreno kazi da je potrebna prava lekarska pomoc ili se jednostavno malo udalji od njega,neka te se zazeli.milicam:Tako ste slatki - poželim da nikad više nedođem na forum!![]()
![]()
Jeste... ima 16 ljubavnica i švalerki, ja sam grozna,ružna,debela,prljava... pa ne može da mu se digne namene!![]()
![]()
![]()
Na dobronamernim savetima zahvaljujem.
One druge da "obradujem": Upravo sam izašla iz kreveta u kome se (konačno) odigrao pravi, potpun sexualni odnos između "čičice" i mene!![]()
Gde ti je masta!Crvene zavese,pa satenska posteljina......sve je u igri!gurbet:baki sine ako mu se digne na nove zavese biće ekstra do jaja
bobba:ovako
on je usao u onu fazu kad ga drma (nazovimo to ) pre-impotencija
on ima 48 godina i on bi ali mu pisha dalje ne moze
nemoj da se cudis
to je sasvim normalno
on ne moze kao mladic od 20 godina da ono radi svaku noc pa ni kao covek od svojih 30 godina jednom u sedmici
vec bas kao osoba koja je blizu 50 svakih 15 dana
znaci navali na njega tek za 15 dana pa ces se i sama uveriti
nema tu kukanja
sama si birala
on je covek na izmaku sexulanosti
i to je normalno
(ps prelistaj malo knjige)
SINDI:bobo, probudi se![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ima trideset osam godina...a kolko ja znam, u tim godinama, vecina muskaraca moze bolje da zadovolji partnerku od momka od dvadeset godina koji svrsi za pet minuta..o kakvom izmaku sexualnosti ti pricas?:wink:
Da, ali od mekanog se ne dobija rak grlića...peach:hehe! ova pricica obara tezu "bez starca nema udarca!"![]()
resenje: nadji nekog ne mladjeg od njega,vec mladjeg i od tebe! :wink:
FATA MUJINA:U vezi sam sa covekom starim 38 godina. Sve je super, krasno, bajno, ali on je poluimpotentan da tako kazem.
Evo o cemu se radi. Nadjemo se, on se uzbudi i erekcija pocne, ali nikad nije dovoljna da se izvrsi odnos. Ja sam bila strpljiva i tolerisala ga u nadi da ce se popraviti stanje, ali je i dalje sve po starom. Sad sam resila da ga ostavim,
Inace je bio kod doktora i kaze da je zdrav, znaci sve je psihicki problem.Sta kazu nasi muskarci ovde i imate li savet sta ja da radim? Kako da se ponasam i dali mogu da mu pomognem?
mubi:He he he joj ima svega u pravu si a pogotovo raznih saveta , bar sam se ismejala . Uf oci mi suze ....jos se smejem