Impotencija

doerfler

Početnik
Poruka
28
Impotencija je muška bolest moderno doba, zato vam predlažemo prirodan način za otklanjanje impotencije.
Evo vam jedan takav recept :
30 gr. Dong quai-korijen ( Angelika Sinensis) cijele ili narezane
30 gr. American ginsenga korijen (Panex ginseeng) cijele
60 gr. Bobica( Vitex Agnus) castus (drobljeni)
60 gr.( Damiana ostavlja)
4 Vanilije grah, split
1 Muškatni oraščić, ribani
Rakija
1 Čaša meda
Biljke stavite u stakleni spremnik i dodajte dovoljno rakije da se zaliju.Tako pripremljene biljke s stavljaju u Hladnjak ili na tamno mjesto.
Smjesu svaki dan se promućkaj i nakon tri tjedna smjesa se procijedi. Med se malo rastopi i dodati ga u smjesu travarice
Smjesu sipati u staklenu bocu i ponovo vratiti Dong quai-korijen ( Angelika Sinensis) i American ginsenga korijen (Panex ginseeng)
Dnevno uzimati dva puta po jedna žlica.
Ako želite još dobri Bakini ljekoviti recepti pogledajte na Google pretraga pod
Your health first and foremost
koji vam mogu pomoći Vašem zdravlju koje je glavni uzrok za impotencije.

Prirodan način... ali svejedno impotencija ima uzroke a lečenje posledice.
Ne bih nikome preporučila da ikakav lek uzima bez konsultacije sa lekarom.
Znala sam jednog dedu koji se posle uzimanja takvog leka za stimulaciju - šlogirao.
Od impotencije ili smanjene seksualne želje pate uglavnom sredovečni i stariji ljudi, a oni često već piju neke lekove. Neki od njih kao neželjenu posledici imaju upravo smanjenu seksualnu želju ili impotenciju. Čak i ja pijem jedan takav lek, a nisam ni znala zašto sam nezainteresovana za "bračne dužnosti". Dakle, pamet u glavu, možda ta impotencija i nije bolest nego samo posledica nečega drugog a bilo kakvo lečenje na svoju ruku može imati strašne posledice.

Back