jacksparov
Domaćin
- Poruka
- 3.779
da li neko ima iskustva sa tim koliko traje ugradnja i da li znate bas strucnjake koji rade to?zeleo bih da uradim nekoliko a veoma mi je bitan kvalitet i strucnost,da li znate neke dr u bg koji su strucnjaci?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Strogo vodi te racuna ko Vam to radi. Mnogo nestrucnih je koji ne prezaju niodcega samo da zarade koji dinar. Mom muzu su radili zbog paradentoze i rezanj operaciju i navodno mu pripremili sve za implante. Nesto nam je bilo sumljivo posto se nama kao laicima ucinilo da su ostavili ii zube koji samo sto ne ispadnu iako su zdravi. Srecom da nije otisao kod istih da nastavi sa ugradnjom implanata. Saznali smo za Prof Lazica koji je bas implantolog ( nacelnik stomatologije na VMA). Bio je kod njega i naravno prvo ga je covek poslao da snimi celu vilicu. Snimak koji su mu tad uradili nas je fascinirao. Tako nesto jos nismo videli. To nije obican ortopan, vec se tacno vidi koliko se koji zub nalazi u kosti i da li ga vredi cuvati ili ne. u svako slucaju sreca da je otisao kod njega. Ugradi mu je implante, povadio pre toga sve sto nije vredelo cuvati i sto bi mu ispalo samo za par meseci. I sad ceka da prodje 3 meseca da bi mu stavili zube.
Koga biste preporucili u Novom Sadu? @karlito, koliko je kostalo to sve?
Oko 700e implantat sa krunicom i suprastrukturom.
Ekstra cena...uskoro cemo raditi i za 500 implnata sa krunicom a i za nize. Samo neka se nastavi srozavanje profesije. Posledice cemo svi da vidimo i osetimo. Verujte mi na rec. Stomatologija nam je gora od najgore pijace. PORAZAVAJUCE!!! Samo da se lakse pribavi pacijent, da odradi sto brze, da mu se otmu pare i bog te veselio. Doci ce dan kada cemo raditi po sistemu materijal + ruke 20 eur. I bog te veselio.
Frizeri, pedikiri i manikiri vise cene sebe!!!
DRAGE KOLEGE!!! Ako zelite da napravite dobru i uspesnu ordinaciju, onda u nju MORATE DA ULOZITE , morate da je OPREMITE, morate da imate adekvatan i lep prostor, prijatnu cekaonicu, DOBRO PLACENO OSOBLJE a to ne mozete da postignete sa PILJARSKIM CENAMA!!! Blamiramo se pred celim svetom!!!
Puno pozdrava!!!
Ne zelim da ulazim u raspravu oko dobrih i losih stomatologa i njihovih ordinacija, ali moram da ti kazem da je moj stomatolog jedan od najcenjenijih oralnih hirurga i da mu je ordinacija po meni odlicno opremljena. Verovatno bi ti bilo mnogo lakse kada bi rekla da sam imlantat sa ostatkom platila 1500 evra, sto i rade odredjeni "stomatolozi" a pri tom pozovu bas mog dr da kod njih u ordinaciji izvrsi ugradnnju implantata. Generalno je situacija u zdravstvu ocajna, pa ako drzava moze da placa jednog vrhunskog strucnjaka na stomatoloskom fakultetu 400-500 evra,zasto bi on pokusavao od svojih pacijenata da se obogati.
U mom slucaju je ispostovano vremensko ogranicenje, cekala sam vise od 2 meseca da se implantat optereti.
Svako dobro !
Hmm, mislim da ti to nezma veze, Bude primilo jer budu ti slozili takvi implant.. govorimo o mobilnoj protetiki?Pozdrav forumasi
Da ne bih otvarao novu temu,postavicu pitanje na postojecu..
Zbog prelome gornje jedinice i lose uradjenog posla nadogradnje,zub mi se bukvalno prepolovio posle 8,9god..izvadio sam ga (pre 4 god)i uskoro planiram implant. Znam da je najbolje da pitam zubara i da je individualna stvar,ali cisto uopsteno:
Da li postoji veca sansa da mi vilica ne primi implant zbog toga sto je od vadjenja zuba i ugradnje implanta proslo 4 godine?
Tebi ne treba nikakav implatant, samo krunica, istrugace ti zub do tog koji vise nemas i dobices dve krunice i gotovo.Pozdrav forumasi
Da ne bih otvarao novu temu,postavicu pitanje na postojecu..
Zbog prelome gornje jedinice i lose uradjenog posla nadogradnje,zub mi se bukvalno prepolovio posle 8,9god..izvadio sam ga (pre 4 god)i uskoro planiram implant. Znam da je najbolje da pitam zubara i da je individualna stvar,ali cisto uopsteno:
Da li postoji veca sansa da mi vilica ne primi implant zbog toga sto je od vadjenja zuba i ugradnje implanta proslo 4 godine?