- Poruka
- 391.950
Nije mi bitno da je bogat vec da radi i da moze sam sebe da izdrzava
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I meni je to bitno kada je zensko u pitanju. Medjutim, ispadoh nezreli materijalista.Nije mi bitno da je bogat vec da radi i da moze sam sebe da izdrzava
Samo ti fali kulinarskog umeća i mo'ž se ženiš!I meni je to bitno kada je zensko u pitanju. Medjutim, ispadoh nezreli materijalista.
Prije nekoliko dana sam se nasao u cudnoj situaciji. Komentarisale su koleginice sta im je vazno kod muskarca, i provlacila se teza da je veoma bitno cime se bavi i koliko zaradjuje. Kada sam ja rekao da mi je osim fizickog izgleda i karaktera djevojke, takodje bitno kakav posao ima i kakve prihode, koleginice su me napale da sam plitak i da pogresno razmisljam.
Znaci, zene mogu da gledaju muskarceve finansije, a mi ne mozemo zenske prihode? Otkud ovako licemjeran stav?
Zene imaju periode kada ne mogu da rade. Kad dobiju decu. I jos ako pozele da imaju 4-5 dece posao karijera pre 40-e su skoro nemoguci. Pa je lepo kad imaju oslonac dok su one “samo” majke. Zato je bitno obezbediti zensko dete. Da bi mogla da bira a ne da se pati.I meni je to bitno kada je zensko u pitanju. Medjutim, ispadoh nezreli materijalista.
Realno da.Dadada samo tad im treba oslonac inace su zmajevi
Тим што се највише бусају како су жене змајице највише и треба ослонац. Да јесу, не би то истицале.Dadada samo tad im treba oslonac inace su zmajevi
Јесте.Pa normanlo,zmaj je zena sa sela sa 5oro dece za koju niko ne zna i ne smatra bitnom jer ne juri karijeru
Bio bih (s)ekstra muž.Samo ti fali kulinarskog umeća i mo'ž se ženiš!
Za početak je bitno kako se pravi presna pogača.Ove druge su malo komplikovanije. To je osnovno i vrlo jednostavno. Posle idemo dalje...!
Zene mogu mnogo brze da napreduju preko kreveta. Muskarac taj luksuz nema.Zene imaju periode kada ne mogu da rade. Kad dobiju decu. I jos ako pozele da imaju 4-5 dece posao karijera pre 40-e su skoro nemoguci. Pa je lepo kad imaju oslonac dok su one “samo” majke. Zato je bitno obezbediti zensko dete. Da bi mogla da bira a ne da se pati.
Muskarcima je lako, kad se uhvate nekog posla, mogu da napreduju kad se posvete jer nemaju prekide.
Sponzorusa nadje sponzora. Sto to tebe boli? Nece tebe postenog ne brini se.Aam realno nema sponzorusa i leba bez motike
Ne bre, i ona je sponzorusa.Pa normanlo,zmaj je zena sa sela sa 5oro dece za koju niko ne zna i ne smatra bitnom jer ne juri karijeru
A neke zene taj luksuz ne zele.Zene mogu mnogo brze da napreduju preko kreveta. Muskarac taj luksuz nema.![]()
Ni ne mislim na 0 god stazapa i nije istoi kad je sa 20 nezapolsen
i kad je sa 45 neyaposlen sa 0 god. radnog staza
Mnogi su nezaposleni iako rade zato sto ne moraju da im placaju sve sto treba kako bi sutra imali penzije (od cega da prezive u starosti).Neko ko je vlasnik ne moze mu niko nista ne postoji niko koga zanima to da neko ima sve placeno uvek.pa i nije istoi kad je sa 20 nezapolsen
i kad je sa 45 neyaposlen sa 0 god. radnog staza