Imovno stanje

Prije nekoliko dana sam se nasao u cudnoj situaciji. Komentarisale su koleginice sta im je vazno kod muskarca, i provlacila se teza da je veoma bitno cime se bavi i koliko zaradjuje. Kada sam ja rekao da mi je osim fizickog izgleda i karaktera djevojke, takodje bitno kakav posao ima i kakve prihode, koleginice su me napale da sam plitak i da pogresno razmisljam.

Znaci, zene mogu da gledaju muskarceve finansije, a mi ne mozemo zenske prihode? Otkud ovako licemjeran stav?

Ako hoces "cist racun duga ljubav" pola pola pricu iz inostranstva sve takvu ces naci veoma tesko medju onim bogatasima koje su imali para da skoluju (fakultet/dalje diplome) zaposle kupe stan cerki a samo napred ako imas te potrebe .Tu ces u mnogim slucajevima dobiti predbracni ugovor da se zastitite oboje ("cist racun duga ljubav").

U nasoj zemlji se zna da musko treba da obezbedi sve - koliko je sposoban da to uradi pokazuje kakvu ce zenu da nadje.(Ono sto ona ima kod svojih treba da ima tamo gde odlazi kod muza.)

Bilo bi najsigurnije da svaka zena ima svoj stan kako ne bi morala da trpi nasilje od muza ako se desi da samo prijavi te promeni bravu.Samo mnoge nemaju taj luksuz da su njeni toliko bogati te moraju da trpe nasilje koje trpe (nemaju gde da odu a ne zanima nekog to da resi ( oni kojima je posao da to rade ne rade to) nema gde da se vrati...)

I meni je to bitno kada je zensko u pitanju. Medjutim, ispadoh nezreli materijalista.
Zene imaju periode kada ne mogu da rade. Kad dobiju decu. I jos ako pozele da imaju 4-5 dece posao karijera pre 40-e su skoro nemoguci. Pa je lepo kad imaju oslonac dok su one “samo” majke. Zato je bitno obezbediti zensko dete. Da bi mogla da bira a ne da se pati.
Muskarcima je lako, kad se uhvate nekog posla, mogu da napreduju kad se posvete jer nemaju prekide.

Pa normanlo,zmaj je zena sa sela sa 5oro dece za koju niko ne zna i ne smatra bitnom jer ne juri karijeru
Јесте.
Али има и жена које су образоване, имају пристојан посао и одговорност и опет су нормалне. Мислим, нису од оних које знају само свој посао и ништа ван тога. Него себе и живот доживљавају на здрав начин.

Zene imaju periode kada ne mogu da rade. Kad dobiju decu. I jos ako pozele da imaju 4-5 dece posao karijera pre 40-e su skoro nemoguci. Pa je lepo kad imaju oslonac dok su one “samo” majke. Zato je bitno obezbediti zensko dete. Da bi mogla da bira a ne da se pati.
Muskarcima je lako, kad se uhvate nekog posla, mogu da napreduju kad se posvete jer nemaju prekide.
Zene mogu mnogo brze da napreduju preko kreveta. Muskarac taj luksuz nema. 😁😁

pa i nije istoi kad je sa 20 nezapolsen
i kad je sa 45 neyaposlen sa 0 god. radnog staza
Ni ne mislim na 0 god staza
Mislim na izgubljene slucajeve koji tako par meseci radi par ne radi levacke poslove, nema struku,a sprca u dupe 36 god, kod mame je.... ima ih mali milion....mars bre od mene sto dalje

I sa 20 ako ne studira nema sta da izigrava nezaposlenog vise....

pa i nije istoi kad je sa 20 nezapolsen
i kad je sa 45 neyaposlen sa 0 god. radnog staza
Mnogi su nezaposleni iako rade zato sto ne moraju da im placaju sve sto treba kako bi sutra imali penzije (od cega da prezive u starosti).Neko ko je vlasnik ne moze mu niko nista ne postoji niko koga zanima to da neko ima sve placeno uvek.

Bitno je da taj vlasnik/vlasnica placaju sve sto treba kako bi sutra bilo penzije a ako nece ne moze im niko nista (oni koji mogu nece).Kad neko prijavi to (kao sto je bila reklama) dobije otkaz a njegovi ne mogu da se zaposle zato sto je on prijavio te sto su obelezeni.

Neki su placeni rade a nikad nemaju radni staz (nikog nije briga za to/oni koji to treba da rese da se ne desava ne zanima ih).

Da je neko zaposlen a da ima radni staz je danas bas tesko ako je rec o privatnom poslu (drzavni je siguran tu odmah ide sve samo zna se sta se mora).

Back