gost 15307
Legenda
- Poruka
- 56.060
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Имена мојих баба и прабаба: Костадинка, Наталија, Крсјана, Нуша.
Деде и прадеде: Петар, Сотир, Филип, Антанас.
Од свих ових имена преживела су једино Наталија, Петар и Филип.
Иначе, чудно је то са именима и модом.
Ми смо као кумови детету дали име Видан, и кад смо отишли у цркву поп се нашао у чуду, јер је последњи Видан укњижен у црквене књиге негде пре другог светског рата.
Након пар година, схватили смо да је поплава мањих Видана у граду
Питам се шта би се десило да смо детету дали има Милојко.
E, znamo mi jednog malog Vidana... a odavno znamo Balšu, Ognjen(e) i sl.
Meni je super ime Radovan. Moj ujak je ima najbolje ime Srbobran lol ...50god. radio za Švabe i Talijane))
kad se prica o krizi ne moze se pricati o tome ako se ne prica i njenom uticaj na ljude..
na primer oko imena..
sad su moderna imena
nemanja, nenad..sve nesto sta asocira da nema..da se ne nada..a stara pozitivna imena kao dobrivoje, radosav, nada, tvrtko, ševa i slicno se ne koriste vise..
zasto je to tako?![]()
Ми смо као кумови детету дали име Видан, и кад смо отишли у цркву поп се нашао у чуду, јер је последњи Видан укњижен у црквене књиге негде пре другог светског рата.
Staša je Ok. Pazi ona vizantijska carica, Zoja, kao, šta znamo o njoj, znamo da je bila plavuša i da je izmislila brdo neke kozmetike i šminke. Zoja. Zoja ...to je jedino što se o Zoji zna.
Vuksan, Vukan, Vid isto ima, pa onda jao...a devojčice sa 2 imena? To je moda..
Pre neki dan me zove brat i kao dobio dete, znali smo i sad, kako se zove... Monika. (Har)Monika? Kakvo je to ime, što da ne onda Harmonika? Mada, neka je živo i zdravstvujte širom sveta)=
E, znamo mi jednog malog Vidana... a odavno znamo Balšu, Ognjen(e) i sl.
Meni je super ime Radovan. Moj ujak je ima najbolje ime Srbobran lol ...50god. radio za Švabe i Talijane))
Ja sam nik izabrao da me ljudi ne bi pitali ko si?
nenad ne asocira na nemati, nego na nenadano. daje se muskoj deci kojoj se roditelji nisu nadali.
- - - - - - - - - -
vojislav, milan, bogomir, relja, onda radmilo i radmila to su bili blizanci.....moja baba rodjena se zvala natalija. onda milanka, stana...joj sve lepse od lepsega.
- - - - - - - - - -
meni se svidja ne zoje, nego zoe...a od muskih vuk, ilija, mihajlo. kada bih imala blizance zvali bi se vuk i zoe.
- - - - - - - - - -
moj jedan deda se zvao srboljub.![]()
citirala pogresan post - elektrika
da to je taj fazon
ko i morana ( meni to ime jezivo), lada, stribor...
Meni su Zoja i Zona zanimljiva imena. Za muška stvarno ne znam šta bi :/
Imala sam neka fina imena za muško dete i onda danas upoznaš jednog skota sa tim imenom pa ti se ogadi, sutra drugog, prekosutra tećeg, brateee i osta ja bez ideja o.O
E to se meni desilo.