Imena za kućne ljubimce danas vs nekad

white_warg

Iskusan
Poruka
5.883
Da li su se imena ljubimaca promenila u odnosu na imena ljubimaca sada?

Pre se svaki drugi pas zvao Rex, Srećko itd.
Moj pas se zvao Srećko i dve drugarice su takođe imale pse sa istim imenom.
Sada ima mnogo pasa po imenu:Laki, Vučko itd.

Što se mačaka tiče, tu nemam pojma.
Moja tetka je toliko mačaka imala a sve su imale tako slatka imena.
Moj favorit je bio mačak Lucifer.

Moj mačak se zvao Leon. Baš mi se svidelo to ime pa mu je tako i ostalo.
A kada bih imala psa, dala bih mu ime Delgado. Ili Venom.

Mačak mog druga se zove Delgado, ne mogu da verujem a ime je dobio po liku iz filma koji se zvao Dijego Delgado. Beo je 95% baš je lep.

Nego sam hteo da pitam zašto se danas imati psa smatra "statusnim simbolom"? To svuda iskače. Ja jedino primećujem da sve više ljudi imaju Pit bulove.

Kod mene je obrnuto- sad kad svi imaju pse ja nemam a imao sam kad niko nije imao i zvali su se Džeri i Musa.

Mačak mog druga se zove Delgado, ne mogu da verujem a ime je dobio po liku iz filma koji se zvao Dijego Delgado. Beo je 95% baš je lep.

Nego sam hteo da pitam zašto se danas imati psa smatra "statusnim simbolom"? To svuda iskače. Ja jedino primećujem da sve više ljudi imaju Pit bulove.

Kod mene je obrnuto- sad kad svi imaju pse ja nemam a imao sam kad niko nije imao i zvali su se Džeri i Musa.
Ja vecinom vidim da setaju pudlice. Sad je to neka moda. I onda ga u kaficu podignu i stave na stolicu..

Ne znam ni ja. Možda neki ljudi misle da izgledaju kao gangster ili kao neki šmekeri ako imaju psa.

Back