Imena su, kao parfemi...A moje ime, ostavlja trag.

Poriv duše..I svaka duša na ovome ovozemaljskom svetu želi što želi. Želi pa želi i hoće baš to, i samo to sve dok ne dosegne ono o čemu sanja. Da li to radja onda neku podsvesnu akumulaciju da pokrene neke nevidljive sile, neke nevidljive sile Univerzuma da nam se te želje i ostvare, što je lepše i moguće bolje, što nepreglednije i emotivnije u šareni papir obmotane, zapakovane i u vidu nekog malenog andjela isporučene na našu žovotnu adresu, gde nam je ime adresa nepogrešiva a prezime rodjeno za ljubav, piše u ličnoj karti. Da, da..piše to, nego šta..možda piše drugačije, ali aj ga čitam ovako...Ime mi je ljubav a prezime radost...Ime mi je lepota a prezime vedrina, im mi je suština a prezime srce...Ime mi je odanost a prezime....Prezime će jednog dana biti tvoje, tog nekog koji je rodjen za mene. I baš nekako kako su nam data sofisticirana imena, svakako da su imena i kao parfemi..ostavljau trag, ostavljaju ožiljak, ostavljaju miomiris andjeoske lepršavosti i poletnosti...ostavljaju trag na vratiću nežnom da zamiriše kada prodje pored nečije duše, i da ostane zauvek zapisan u nečijim nozdrvama....miris tog bozanstvenog parfema sto se zove dobrota koja isijava na ručnom zglobu, koji kada pomiluje obraz ostavlja dodir nežne bubamarice sto se nenadano tu stvorila da zamiriše svojim lepim tačkicama i nežnošću vilinog konjica...i taj miris u kosi, što se raspe kada dotakne usne nečije od pelina da čak i zanosni miris emotivnosti i nežnosti se slama kao kula od karata...Pa, ipak..sofisticiranost i prefinjenost je kao beleg..beleg koji i ja imam na desnom ramenu...Da li je to obeleženost? Da li je to samo obeležje ili samo neki maleni znak? Jesam li time u prednosti ili je to moja mana? Mana najveća od svih...Jer kao što taj beleg maleni krasi moje desno nežno rame, tako je i ta dobrota beleg srca mog..Jeste, posve maleni ali dovoljno prisutan u srcu mom, da cu ja uspeti u tome , da cu ja pronaci to što želim i tražim. Da će i poriv duše moje ostati posle samo poriv u snu jer ću stvarnost tada u belini ljubavi živeti na javi. :kiss:
tumblr_l5imh0xVY51qakkk5.jpg

Back