Imena - ''nadimci''?

hanibal77:
zeljica:
hanibal77:
moja cerka se zove laura a prababe kazu "kad ce da nam dodje LARA" grrrrrr :evil: zabranila sam nadimke ime joj je lepo i kratko ali mislim da one i dalje izmedju sebe.a stric isto,zove je LAKI(LUCKY) :evil:

Meni je prelepo ime Larisa. Skraceno Lara. Pa sta fali :wink:
znas one cajne kolutice od soko starka "lara"?eto.oces da ti dete zovu "jafa" ili "mancmelou"?ja sam dala ime laura da je zovu laura

Ma daj, to je vec previse. Mozda ce je zvati Larka, Larci..... ali je svejedno bas slatko. Ali bas mancmelou..... opet se ne uklapa u ime Lara.

Ali ime je stvar licnog ukusa i izbora :)

gane011:
hanibal77:
pa vidis kako si ukapirao :wink:
a sa ovim "in" osecam da me osudjujes za pomodarstvo.a vidis meni se to ime svidja i prosto mi je glupo da dam detetu ime milanka samo zato sto je srpsko i staro i ne znam vec po cemu birate

Ne znam koji smo to mi, ja licno biram po ukusu.
Nisam imao nameru da te osudjujem vec samo da ukazem na to da kao sto je tebi van pameti da das detetu ime "Milanka" (ne znam kud ti bas ono pade na pamet - mozda zbog Karica :lol: ) tako je mozda i tvojim babama jako cudno da im se praunuka, gle cuda, zove Laura. A moja baba jedva da pogodi ko sam a kamoli kako se zovem. :(

A sto se keksa tice on je stvarnooo odlican. :wink:

Pozdrav.
milanka je keva mog bivseg.al nije karic.
a "vi" sam mislila na ljude koji moraju po svaku cenu da daju srpsko ime(pa mi se ucinilo da i ti spadas u tu grupu)

Potpuno sam zaboravila da napišem da onog malog Adrijana prababe i pradeda zovu Miša...nema pojma odakle im to ali kad kažu, bio nam Miša, znači bio Adrijan kod prababe i pradede...

kao Mućke...Triger kad kaže, da će se Delovo dete zvati Rodni po Dejvu...he he

Meni je Laura ok.Svidja mi se i Debora.Sestra je cerkici dala ime Simona.U pocetku mi je bilo cudno ali sad mi je bas slatko,jer je beba pravi secerko,medic mali.Moji nisu za ta strana (po njima ) imena ali meni je bas super i nikad ne bih volela da dam detetu neko ime bezveze samo zato sto je lepse od nekog stranog imena (Koje mozes naci u crkvenom pravoslavnom kalendaru).

gane011:
hanibal77:
pa vidis kako si ukapirao :wink:
a sa ovim "in" osecam da me osudjujes za pomodarstvo.a vidis meni se to ime svidja i prosto mi je glupo da dam detetu ime milanka samo zato sto je srpsko i staro i ne znam vec po cemu birate

Ne znam koji smo to mi, ja licno biram po ukusu.
Nisam imao nameru da te osudjujem vec samo da ukazem na to da kao sto je tebi van pameti da das detetu ime "Milanka" (ne znam kud ti bas ono pade na pamet - mozda zbog Karica :lol: ) tako je mozda i tvojim babama jako cudno da im se praunuka, gle cuda, zove Laura. A moja baba jedva da pogodi ko sam a kamoli kako se zovem. :(

A sto se keksa tice on je stvarnooo odlican. :wink:

Pozdrav.

Moje se sestre razmnožile - Julija i Lisa
Ko magazin i pesma D. Cukića :D
Mislim, o svakom imenu ima po nešto. Lauras je npr. bila ljubav Danteova, ona mu je bila i vodič krou Pakao u Božanstvenoj komediji,
amilsim posle dsa je i neki dubrovački pesnik imao Lauru
pa kad hoćeš das kažeš koju o ljubavi fatalnoj a neuzvračenoj, kažeš - ona (ime) je bil anjegova Laura :wink:
ee...pa tu je i Lorelaj (Hajne) što je nem.varijanta imane :wink:
A ime majke mog dečka u najperverznijem domaćem filmu,i to u naslovu...ma idi :lol:
Sad sam smorila

Back