Imejl Adresa

steva99

Zainteresovan član
Poruka
170
Zeleo bih da vas naj lepse pitam da me , lepo i drugraski posavetujete.
Radio se o tome, da neznam koja je najbolja imejl adresa tojest ( za koju je naj , naj, naj manja shansa da moze da se hackuje) da li je to : hotmail, live-mail, google mail ili yahoo imejl ?

Molim vas zaista naj lepse da mi odgvorite i da me lepo i drugraski posavetujete , ako je ikako moguce
jer hocu da pravim novu imejl adresu zbog novog akaunta na steam, pa me veoma zanima i to koja je naj bolja moguca imejl adresa tojest nakojoj je najbolje napaviti sobstveni imejl a da ne strepis dali ce neko da ti je hackuje ili nesto slicno...

I takodje bih zeleo da mi kazte kao drugarovi- drugari , to bih vas lepo zamolio , kako se vec to kaze koji je naj zastupljeniji imejl tojest , koje je po vama bas naj sigurniji za koriscenje?

Lepo vas molim za savet , vas Steva99;):)

Puno pozdava svima vama i lepo vam hvala unapred :heart::kiss:;)

sve e-mail adrese su podložne kontroli firme koja ih omogoćava

Amerikanci su zabranili korišćenje besplatnih ali alternativnih e-mil adresa van njihova tri provajdera za iste
Sve alternativne mail adrese iz belog sveta su pogašene uključujući i poštu Krstarice

to je vojno pitanje, deklarativno u pozitivne svrhe
sa mešanjem broja mobilnog telefona preko kog dobijaš kontrolni aktivacioni besplatni internacionalni sms
i vezivanjem mail adrese za socijalne mreže jako diskutabilno

rešenje narvno postoji u donekle blažoj kontroli
i spas nam nudi BRACKA RUSIJA

mail.ru

- - - - - - - - - -

dalje je pitanje ko sve koristi tvoj komp ili mobilni telefon kao i da li pristupaš mail-u preko javnih lokacija i konekcija

- - - - - - - - - -

Da, da Stevo, tebi je to jako vazno....

Sve velike sile se nameracile bas tebe da hakuju....:hahaha:

Cuvaj se! :rtfm:

nameračili se ili ne svima se čuva istorijat internet života
šta misliš čemu služe SUPER KOMPJUTERI sa desetinama hiljada višejezgarnih procesora sem za brutalnu špijunažu?
Da ih nisu pravili da troše struju zasebne elektrane za njhov rad onako iz zezanja?

Zeleo bih da vas naj lepse pitam da me , lepo i drugraski posavetujete.
Radio se o tome, da neznam koja je najbolja imejl adresa tojest ( za koju je naj , naj, naj manja shansa da moze da se hackuje) da li je to : hotmail, live-mail, google mail ili yahoo imejl ?

Molim vas zaista naj lepse da mi odgvorite i da me lepo i drugraski posavetujete , ako je ikako moguce
jer hocu da pravim novu imejl adresu zbog novog akaunta na steam, pa me veoma zanima i to koja je naj bolja moguca imejl adresa tojest nakojoj je najbolje napaviti sobstveni imejl a da ne strepis dali ce neko da ti je hackuje ili nesto slicno...

I takodje bih zeleo da mi kazte kao drugarovi- drugari , to bih vas lepo zamolio , kako se vec to kaze koji je naj zastupljeniji imejl tojest , koje je po vama bas naj sigurniji za koriscenje?

Lepo vas molim za savet , vas Steva99;):)

Puno pozdava svima vama i lepo vam hvala unapred :heart::kiss:;)

Ако је озбиљно питање, онда да дам озбиљан одговор.

Најбољи ЕМАИЛ, најсигурнији је онај који имаш код свог интернет провајдера. Њега користиш само за озбиљне ствари, без да га употребљаваш у сврхе интернет забаве, регистрације на неким сајтовима и слично.

За остале потребе, забава и слично, користи који хочеш, гмаил, јахоо, итд... :)

Back